Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


VEVŐKÁRTYA INFORMÁCIÓK

 

 

 

KÖSZÖNET

Elsősorban szeretnénk megköszönni, hogy a térségben élő felelős kisállattartók többsége minket választott. Kínálatunk már önmagában garancia, így vásárlóinkat nem érheti meglepetés, hiszen csak az elismerten kiváló minőségű termékeket forgalmazzuk boltunkban, illetve kerülhetnek fel webáruházunkba.

VÁSÁROLJ TE IS NAGYKER ÁRON !

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

Vevőkártya rendszerünket 2016 márciusában indítottuk útnak, annak érdekében, hogy a zsámbéki medencében élő bejáró vásárlóink hűségét állandó és folyamatos kedvezmény biztosításával tudjuk megköszönni.

Vevőkártya rendszerünk egy sávosan kialakított százalékos kedvezményrendszer, amely elsősorban a környékbeli települések lakóinak nyújt egy állandó és kedvezményes áron történő vásárlási lehetőséget. A vevőkártya névre szóló és egyedi vevőkóddal látjuk el. Vevőkártyával rendelkező, bejáró vásárlóinknak, megrendelőinknek folyamatosan biztosítjuk, hogy NAGYKER ÁRON tudjanak hozzájutni bármilyen kisállat eledelhez vagy felszereléshez a pacsizoo-nál. Az aktuális vásárlásokat a vevőkód alapján egyedileg tartjuk nyílván. Az adott kedvezmény százalékos mértéke kétsávos, és az összesített vásárlások függvényében emelkedik. Amint az összesített vásárlásaid összege elérte a nettó 50 000 Ft értékhatárt, attól a pillanattól kezdve egy állandó 2 %-os kedvezményre válsz jogosulttá. Amint a továbbiakban elérte az összesített vásárlásaid értéke a nettó 120 000 Ft értékhatárt, abban az esetben egy állandó 5 %-os NAGYKER ÁRON történő vásárlásra válsz jogosulttá. Az adott sáv elérésekor vásárlásaid addigi összegét nem nullázzuk, azok folyamatosan gyűlnek a következő százalékos kedvezményküszöb eléréséig. Ne feledd, hogy másokkal ellentétben, a pacsizoo-nál a kedvezmények eléréséhez szükséges sávok elérése nincs időkorláthoz kötve, és a mindenkori vásárlásaid értékét a legelső vásárlásához kötjük, függetlenül attól, hogy a vevőkártyát mikor igényelted. A kedvezményeket az adott vásárlás során rögtön igénybe veheted, nem kötjük a kapott kedvezmény levásárlását egy következő vásárláshoz, tehát a számlád végösszegéből azonnal jóváírjuk.

 

Gyakran ismételt kérdések.

1. Ki igényelhet vevőkártyát?

Minden kedves bejáró és környékbeli vásárlónk igényelhet pacsizoo.hu vevőkártyát, és élvezheti a kedvezményes áron történő vásárlás nyújtotta előnyöket.

2. Vevőkártyával rendelkezem. A webáruházban történő vásárlás esetén vonatkozik rám a webáruház hűségpontrendszere is?

Sajnos nem. A vevőkártya rendszer nyújtotta kedvezmények nem vonhatóak össze a webáruházunk kínálta hűségpontrendszerével.

3. Vásárolhat más személy is a nevemre kiállított vevőkártyával?

Természetesen igen. Vevőkártyájának használatakor nem feltétel a személyes megjelenés, azt bármikor átadhatod más családtagnak, rokonnak, barátnak vagy akár a szomszédnak is. Azonban rendszeresen bejáró vásárlóként célszerűbb a saját névre szóló vevőkártya igénylése.

4. Kapok tájékoztatást, amint elértem a kedvezményes vásárláshoz szükséges limiteket?

Igen. Számlázó rendszerünk automatikusan, vásárlónként ellenőrzi az aktuális vevői forgalmakat és jelzést küld a limitek elérésekor. Aktuális kedvezményed mértékéről bármelyik elérhetőségünkön készséggel tájékoztatunk.

5. A vevőkártya kedvezmény eléréséhez szükséges limit elérése időkorláthoz kötött?

Nem. Más cégektől eltérően, mi nem kötjük semmilyen időszakhoz a limit elérését. Így nem kell arra figyelned, hogy pl. adott évben érd el a limitet, hiszen semmilyen jellegű megkötést, korlátozást nem alkalmazunk.

6. A vevőkártya nyújtotta kedvezmények minden termékre vonatkoznak?

Természetesen igen, kivételt képeznek ez alól az adott időszakban akciós áron kínált termékek, továbbá a bármilyen okból értékcsökkentett áron kínált, vagy mennyiségi kedvezménnyel kínált termékek.

7. Vevőkártyás ügyfélként igényelhetem a már 2 000 Ft feletti megrendelésekre vonatkozó környékbeli ingyenes házhozszállítást?

Igen, de jelenleg csak Zsámbék, Tök, és Perbál településekre történő megrendelések esetében vehető igénybe egyszerre a vevőkártya nyújtotta kedvezmény, illetve a már 2 000 Ft feletti rendelésekre is vonatkozó ingyenes házhozszállítás. Felhívjuk figyelmed, hogy megrendelésed értékének már a levont kedvezmény utáni összegét vedd figyelembe. Vevőkártyával rendelkező, más környékbeli településeken élő vásárlóinknak 10 000 Ft alatti megrendelés esetében javasoljuk a személyes átvételt vagy vásárlást annak érdekében, hogy igénybe tudják venni a vevőkártya nyújtotta kedvezményeket. Azonban a vevőkártya kedvezménnyel együtt a 10 000 Ft feletti vásárlás esetén településtől függetlenül igénybe vehető az ingyenes házhozszállítás.

8. Van a vevőkártyának érvényességi ideje?

Nincs. A pacsizoo.hu vevőkártya korlátlan ideig megőrzi érvényességét, attól a pillanattól kezdve, hogy elérted az adott kedvezményre vonatkozó vásárlási limitet.

9. Mi a teendő, ha elvesztettem, vagy megrongálódott a vevőkártyám?

Vevőkártyád kérésedre bármikor újra kiadjuk üzletünkben.

 

Minőségi kutyatápok legjobb webáruháza. Acana, Brit, Josera kutyaeledelek akciós áron! Ingyenes házhozszállítás, rendelésleadás telefonon is:+36 30 459 8470