Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BEST CHOICE : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu


Az állat igényeihez igazított táplálás adja a hosszú és egészséges élet alapját. A szuperprémium kategóriába tartozó Best Choice - Dr. Clauder’s minőségi termékei a legjobb választást kínálják ehhez. A kutyák esetében különösen fontos az étrendjüket a táplálkozási igényeihez és életkörülményeihez igazítani, ehhez fejlesztették ki a Dr. Clauder’s speciális igényű kutyáknak szánt termékeit. A Best Choice Dr. Clauder’s macskáknak való szárazeledelek a macskák minden életszakaszában biztosítják a megfelelő táplálást, legyen kedvence lakásban tartott, túlsúlyos vagy problémás emésztésű. Egyúttal a macskák ínyencségét is kielégíti.
Az eledelek receptúrája a macskák igényeihez igazított, melyet számos kutatás előzött meg, hogy a lehető legjobb minőséget kínálhassa! A szárazeledelek sok éves innovációja négy kiváló terméket eredményezett: Kitten, Adult Fit, a gabonamentes eledel és a Senior/Light ivartalanított macskáknak. Minden termék ízletes friss hússal készült, gabonától mentesen. A speciális tápok ideálisak diétás terápiák kiegészítő táplálékaként.

A Best Choice - Dr. Clauder’s számos terméke vár kedvencére a pacsizoo.hu webáruház kínálatából, kedvező áron és ingyenes szállítással!