Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

CIBAU : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

A Farmina cég által gyártott Cibau szuperprémium szárazeledel világszinten elismert, és a kutyák igényeinek széles spektrumán mozog. A Pacsizoo legkedvezőbb árú terméke a Cibau Sensitive Lamb szárazeledel, amely felnőtt kutyák emésztési problémáin hivatott enyhíteni. Ugyanilyen népszerű a Cibau Puppy Medium/Maxi kölyökkutyáknak kifejlesztett, kisebb tápszemcséből álló eledele. Cibau Adult Maxi, Cibau Adult Medium, Cibau Light a súlyproblémákkal küzdő kutyusoknak vagy a Cibau Senior, az idősebb ebek számára. A tápok a pacsizoo.hu-n szintén akciókkal, kedvező árakon és ingyenes házhozszállítással rendelhetők.

A Cibau gyártása során a tudományos kutatásokat helyben végzik, egyéb hiteles kutatólaborokkal és csoportokkal együttműködve, mely során a különleges formulák kidolgozása történik. A fejlesztések kidolgozását követően hozzák nyilvánosságra az adatokat, ami garantálja a kutatások hitelességét és gyakorlati eredményességét. A Farminából született meg a Farmina Vet Kutatócsoport. Céljuk a legújabb kutatási eredmények felhasználása és az alapanyagok étrendbeli felhasználásának tökéletesítése. A természet és tudomány elegye eredményezte a Farmina fejlesztéseit és állatgyógyászati innovációit, így jött létre a Vet Life diétás táp és N&D (Natural & Delicious) gabonamentes termékcsalád, amelyek megoldást nyújtanak az emésztési problémákkal küzdő kisállatok etetésére.

Ha döntött a minőség és a remek árérték-arány mellett, akkor a Cibau szárazeledelek bármelyikét megtalálja a pacsizoo.hu webáruházban!