Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


CIBAU : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

A Farmina cég által gyártott Cibau szuperprémium kutya szárazeledel világszinten elismert, és szintén a kutyák elvárásainak széles skáláján mozog. A Pacsizoo legkedvezőbb árú terméke a Cibau Sensitive Lamb szárazeledel, amely felnőtt kutyák emésztési problémáin hivatott enyhíteni. Ugyanilyen népszerű a Cibau Puppy Medium/Maxi kölyökkutyáknak kifejlesztett, kisebb tápszemcséből álló eledele.

További Cibau termékek:

Cibau Adult Maxi, Cibau Adult Medium, Cibau Light a súlyproblémákkal küzdő kutyusoknak vagy a Cibau Senior, az idősebb ebek számára. A tápok a pacsizoo.hu-n szintén akciókkal, kedvező árakon és ingyenes házhozszállítással megvehetőek.

A tudományos kutatásokat helyben végzik, közreműködve egyéb hiteles csoportokkal és kutatólaborokkal, mely során kidolgozzák a különleges formulákat, elvégzik a fejlesztéseket, majd nyilvánosságra hozzák, ami garantálja a kutatások hitelességét és gyakorlati eredményességét. A Farminából született meg a Farmina Vet Kutatócsoport, céljuk a legújabb kutatási eredmények felhasználása és az alapanyagok étrendbeli felhasználásának tökéletesítése.

A természet és tudomány elegye eredményezte a Farmina fejlesztéseit és állatgyógyászati innovációit, így jött létre a Vet Life diétás táp és N&D (Natural & Delicious) gabonamentes termékcsalád, amelyek megoldást nyújtanak az emésztési problémákkal küzdő kisállatok etetésére.

A Farmina cég a macskák részére a Matisse szárazeledellel kínál teljes értékű megoldást a kényes igényű és válogatós macskák számára is! Az intenzív ízek és vitaminok ideális keveréke teszi a macskák körében közkedveltté a Matisse tápokat. A Matisse Chicken & Rice, a Matisse Chicken & Turkey és a Matisse Lazac & Tonhal ínyenc csirke, pulyka és halas ízvilágba kalauzolja a cicát, de választékai között ugyanúgy megtalálható a Matisse Kitten kölyökmacskák korai életszakaszának megfelelő táplálására kialakított étele, apró tápszemcsékkel a könnyebb fogyaszthatóságért, valamint a Matisse Neutered megoldást kínál az ivartalanítás miatt húgyúti gondokkal küzdő cicáknak is.
 

Keresse webáruházunkban a Farmina tápok bármelyikét, nálunk mindig kedvező árakat talál!