Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


DOGLAND : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu


Bernhard Wigger családja, a BEWITAL petfood GmbH & Co.KG alapítója generációk óta mezőgazdaságban dolgozik. Ezzel a tudással és az életével kapcsolatos tapasztalatinak ismeretével 1963-ban megalapította a BEWITAL céget. Így nőte ki magát az állatok, a természet és a természetes körforgás iránt való felelősségérzet felé.  Így évek során kialakultak a különböző termékeink, mint a: BELCANDO, LEONARDO, BEWI-DOG, BEWI-CAT és DOGLAND. Fenntartható termelésünkkel Németország legmodernebb állateledelgyártójává váltunk. A minőségre összpontosítunk, ami így a jó ár érték arányt is magában foglalja, és csak a tökélesített termékeket értékesítjük. Több mint 50 éve megbízható és hosszú távú partnere vagyunk nagykereskedőknek és szakkereskedőknek. Ez idő alatt számos javaslatot tettünk, hogy sikeresen vegyük fel a harcot az üzleti életben az árak emelkedésével, úgy, hogy eközben a legjobb minőségre törekedjünk. A jövőben is csak ezt a kihívást jelentő feladatot fogjuk megoldani kereskedelmi partnereinkkel:

Egészséges állateledellel az állatok hosszú életéért.

Az állattenyésztés érzékeny kérdés. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy betartsuk az összes jogszabályt, és emellett kidolgoztuk saját normáinkat, amellyel biztosítjuk, hogy nyersanyagaink és így az eledelek

 •     Folyamatosan jó minőségűek
 •     Optimális tárolási élettartamot érnek el
 •     Hivatalos egészségügyi bizonyítvánnyal rendelkeznek
 •     Humánus és környezetbarát gyártási eljárással készülnek

 

A BEWITAL kisállateledel nem csak élelmiszer. Kitűnik a nyersanyagok legjobb minősége miatt.

 • Chia mag ( a kutyák teljesség érzését és az emésztését segíti)
 •  Szőlőmagolaj (az élelmiszerek közül az egyik lehető legmagasabb antioxidáns tartalommal bír)
 •  Yucca (csökkenti a kellemetlen szagokat és prebiotikusan hat a bélflóra [jótékony baktériumok, melyek visszaállítják a bélflóra egészséges állapotát]. )
 •  Antarktisz krill (különösen nagy mennyiségű értékes omega-3 zsírsavat tartalmaz).

Termékeink nagy előnye az összetevők kiváló minőségében és változatosságában rejlik. Állati táplálékunk változatos összetevői és speciális nyersanyagai nem állnak rendelkezésre nagyvállalati csoportok számára elegendő mennyiségben és stabil minőségben. Ezzel szemben, mint középvállalkozásnak, lehetőségünk nyílik arra, hogy hasznos és értékes adalékanyagokat (nutraceuticals) használjunk, amelyek elősegíthetik az állatok egészségének megőrzését. Ahol lehetséges, nyersanyagainkat olyan regionális mezőgazdasági vállalkozásoktól szerezzük be, akik ugyanúgy, mint mi, az állatokhoz és a természethez kapcsolódnak. A BEWITAL állateledelre igazolt, igazgatási állat-egészségügyi vizsgálatnak kell alávetni. A rendszeres minőségellenőrzés a saját laboratóriumunkban történik. Ez azt jelenti, hogy az állatokat és a hústerméket előzetesen ellenőrizzük annak érdekében, hogy higiéniailag épek legyenek. Ezért kizártuk az egészségügyi kockázatokat, amelyeket például baktériumok, vírusok, gombák és antibiotikum-maradékok okozhatnak. Az allergiát okozó adalékanyagoktól mentes.
Mivel termékeinket Németországban gyártják, megkíméljük magunkat az élelmiszer  felesleges tartósításától. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat vagy attraktánsokat (rovarölőszerek, növényvédőszerek hatékonyságát javító csalogatószer), amelyek allergiát okozhatnak. A C-vitamint természetes antioxidánsként használjuk. Nem használunk szójabogyó és a szójafehérje-koncentrátumot.
A BEWITAL állateledel nem tartalmaz proteinforrásokat, amelyek a szója feldolgozásával keletkeznek. Nem alkalmazunk állatkísérletet.
Garantáljuk termékeink fejlesztésénél, hogy nem veszünk részt olyan kísérletben, amely az állatokra káros hatással van. Csak is a legkellemesebb állatkísérleteket végezzük: Kutyáknak és macskáknak adunk állateledelünkből, és feljegyezzük, mennyire élvezik az elfogyasztott falatokat.

 • DOGLAND JUNIOR

Növendék kutyák felnevelésére 3-4 hónapos kórtól

 • DOGLAND ADULT

Kifejlett normál aktivitású kutyák részére

 • DOGLAND ACTIVE

Kifejlett, aktív kutyák számára

 • DOGLAND SENSITIVE

Érzékeny gyomrú, kifejlett kutyák számára