Munkanapokon 9 – 17 óráig
06 30 459 8470

DOGLAND : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu


Bernhard Wigger családja, a BEWITAL petfood GmbH & Co.KG alapítója generációk óta mezőgazdaságban dolgozik. Ennek a tudásnak a birtokában 1963-ban megalapította a BEWITAL céget.
Évek tapasztalatai során alakultak ki a különböző termékek, mint a BELCANDO, LEONARDO, BEWI-DOG, BEWI-CAT és DOGLAND.

A cég a fenntartható termeléssel Németország legmodernebb állateledelgyártójává avanzsálódott. A minőség az elsődleges szempont, ami a jó ár érték arányt is magában foglalja.

A Bewital több mint 50 éve megbízható és hosszú távú partnere a helyi nagykereskedőknek és szakkereskedőknek.

Az állattenyésztés érzékeny kérdés napjainkban. A Bewital Különös figyelmet fordít arra, hogy a jogszabályoknak megfelelően járjon el.

A termékek nagy előnye az összetevők kiváló minőségében és változatosságában van.

A Dogland kutyatáp a Bewital termékek alacsonyabb árfekvésű terméke, de minőségében a tőlük megszokott színvonalat adja az árérték-arány viszonylatában!

A Bewital termékek változatos összetevői és kivételes nyersanyagai nem találhatók meg nagyvállalati csoportoknál elegendő mennyiségben és stabil minőségben. Ezzel szemben a Bewitalnál, mint középvállalkozásnál, lehetőség nyílik arra, hogy hasznos és értékes adalékanyagokat (nutraceuticals) használjanak fel.

A nyersanyagok olyan regionális mezőgazdasági vállalkozásoktól érkeznek be, akik az állatokhoz és a természethez kapcsolódnak. A BEWITAL állateledelt igazolt, igazgatási állat-egészségügyi vizsgálatnak kell alávetni. A rendszeres minőségellenőrzés saját laboratóriumban történik. Az allergiát okozó adalékanyagoktól mentes.

Mivel a Bewital gyártása Németországban történik, nem szükséges feleseleges tartósítószerekkel terhelni az eledelt. Azok nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat vagy attraktánsokat (rovarölőszerek, növényvédőszerek hatékonyságát javító csalogatószer), amelyek allergiát okozhatnak. A C-vitamint természetes antioxidánsként szerepel. Nem tartalmaznak szójabogyó és a szójafehérje-koncentrátumot.
A Bewital garantálja, hogy a termékeik fejlesztésénél nem vesznek részt olyan kísérletben, amely az állatokra káros hatással van. Csak is a legkellemesebb állatkísérleteket végzik: Kutyáknak és macskáknak adnak állateledelükből, és feljegyzik, mennyire élvezik az elfogyasztott falatokat.