Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


HAPPY CAT : a legjobb macskatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

Az Interquell nevű kis bajor családi vállalkozás 1765-ben kezdte meg munkásságát. Az 1950-ben történt áttörő újítás egy újszerű technika és korszerű gépek segítségével hozott áttörést az állateledel piacon. A gabonapehely előállításával és annak szárított hússal történő összekeverésével elkészült az első, leginkább kutyák számára készült szárazeledel. A Interquell sajátos receptúrát alakított ki, alapanyagait és összetevőit gondosan megválogatta és mindezek elegyét folyamatos finomítások és innovációk követték. Ennek köszönhetően a Happy Cat méltán vált Európa egyik kedvenc szárazeledelévé és tovább terjedt a kontinensen kívül is, eljutott egészen Ázsia, Afrika és Dél-Amerika piacaira. A terjeszkedés ellenére azonban a Happy Cat macskatápok nagy többsége még mindig a bajor wehringeni üzemben készül.

A Happy Cat macskatápok kizárólag Németországban kerülnek legyártásra, csak hazai termelők kiváló minőségű nyersanyagait használják fel. Garantáltan emészthető, természetes alapanyagokból álló táplálékot nyújt. A Happy Cat macskatápok alapanyaga frissen vágott állatokból áll és szóját nem tartalmaznak, ahogy színezéket, aromát, tartósítószert vagy génmódosított alapanyagot sem!

Rendkívül szigorú minőségellenőrzési folyamatok elvégzésével garantálják a minőséget. 

A Happy Cat macskatápokat a legjobb macskatápok között említhetjük. Kizárólag állati fehérjékből állnak, és igyekeznek a lehető legváltozatosabb kínálatot nyújtani. A Happy Cat Supreme termékek vásárlása esetén biztosan a lehető legváltozatosabb fehérjeforrást tudja biztosítani macskájának. A Happy Cat La Cuisine az érzékeny emésztésű, speciális igényű macskáknak nyújt kiváló megoldást a legjobb ízekben.
 

A macskák ideális anyagcseréje és a faj specifikus igények miatt elengedhetetlen a természetes alapanyagok felhasználása. A Happy Cat Natural Life Concept a szervezetre jótékony hatással lévő összetevők elegyét fejlesztette ki és adta hozzá termékeihez. Mindez támogatja kedvence immunrendszerét, bőrének és szőrének egészségét és szépségét. Minden Hapy Cat termék garantáltan gluténmentes, továbbá a gyógy és fűszernövények kombinációja adja meg az eledel természetes mivoltát.