Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

HAPPY&FIT : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

A Happy & Fit kiváló összetételét a német minőség garantálja, mind az alapanyagainak megválogatását, mind a szigorú minőség-ellenőrzés tekintetében. A magasan képzett szakemberek hozzáértése tette népszerűvé Európa-szerte ezt a szárazeledelet, mely az egyik legfelszereltebb és legrofesszionálisabb gyárban készül.

A Happy & Fit szeretne egy valóban jó minőségű, de árban is megfizethető és ár-érték arányban megfelelő terméket biztosítani kedvenceinknek a jelenleg túlzsúfolt piacon.

A szárazeledel receptúrájában kifejezetten ügyeltek arra, hogy a válogatós kutyusok is megtalálják az ínyükre való ízesítést. Friss baromfi, bárány, marha és halhús kerül a tápokba.

Mindemellett a Happy & Fit nem az ízt tartja mindenek felett, hanem az egészséges összetevőket az ízletesség mellett! Ez azt jelenti, hogy a kutyatápok nem tartalmaznak mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozót és tartósítószereket.

A pacsizoo.hu webáruházban is megtalálhatja a kedvence számára legjobb és minden igényét kielégítő Happy & Fit szárazeledelét!