Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

K9 : a legjobb kutya táplálék-kiegészítők és vitaminok akciós áron - PacsiZoo.hu

A K9 az Egyesült Államokból indulva lett a reményvesztett állattulajdonosok és leginkább a daganatos betegségben szenvedő kedvencek első számú táplálék-kiegészítő készítménye. A K9 Medicinals non-profit vállalatként nyújtott segítséget, felvállalva a K9 termékek forgalmazását.

A K9 Immunity formula az egyetlen, amely aktiválja a 260 féle immunsejtet, ezzel segítve hozzá a kutyát a gyors és eredményes gyógyuláshoz. A kutya ezáltal könnyebben reagál a rákkezelésre, a kemo és egyéb daganatellenes terápiák mellékhatásaitól sem szenved. A K9 Immunity és a A K9 Immunity Plus adagolását követően rohamosan javulhat a kutya egészsége, ezáltal javulhat az életminősége és védelmet kap a daganatos megbetegedés vagy a kezelés részeként esetlegesen kialakuló egyéb kutya betegségek ellen is. De ugyanúgy a daganat kiújulásának lehetőségét is csökkenti, továbbá a K9 kutya táplálék-kiegészítők és vitaminok jelentősége a megelőzés terén is kimagaslóan jó. A K9 Immunity és a K9 Immunity Plus termékek működési mechanizmusa igen egyszerű. Az immunrendszer megerősítésével éri el, hogy a kutya szervezete megkülönböztethesse a beteg és az egészséges sejteket, és az immunrendszer a károsodott sejteket biztonságosan izolálja, majd pusztítsa el. Az immunsejtek aktiválásával két fontos folyamat megy végbe. Egyrészt az egészséges sejtek képződése felgyorsul, hogy az ellenálló képesség javulhasson. Másrészt támogatja a cytokinek képződését, melyek olyan vegyi anyagok, amelyek elpusztítják a daganatos sejteket. Mivel a K9 Medicinals összes terméke az immunrendszer erősítését szolgálja, a gyógytermékek kizárólag a lehető legtisztább alapanyagokból készülnek. Megfelelnek a legmagasabb minőségi elírásoknak, nem tartalmaznak génmódosított összetevőket, biotechnológiával dolgozó laboratóriumokban állítják elő a termékeket.

A K9 Medicinals által használt formulák egyike sem halmozódhat fel a szervezetben, így a K9 esetében nem számolhatunk túladagolással és egyéb kellemetlen mellékhatással! A K9 Immunity a béta-glükán helyett a szintén jól vizsgázó gyógygombákkal küzd a rákos sejtek ellen. Ezeknek a gombáknak a termesztése kellően szabályozott az Egyesül Államokban és bár sok más, szintén daganatos kutyáknak kifejlesztett készítmény van a piacon, a legtöbb igen nagy mennyiségű mérgező és veszélyes anyagot is tartalmaz. A K9 Immunity és a K9 Immunity Plus termékeket jelenleg a legjobb kutya táplálék-kiegészítők és vitaminok között tartjuk számon.

Külön említést érdemel a K9 Fullflex, amely egy a porc, csont, és kötőszövet erősítő táplálék kiegészítő készítmény kutyáknak – hozzáadott immunerősítő összetevőkkel. Hatóanyagai révén a K9 FullFlex hatékony segítséget nyújthat a megelőzésben, valamint a már kialakult mozgásszervi betegségekben szenvedő kutyáknál is gyors, és bizonyítottan hosszú távú javulást eredményezhet. Kutatások igazolják, hogy a kezelés megkezdését követő 5-7 napon belül a kutyák 90%-nál jelentős javulás tapasztalható. Pár napon belül megfigyelhető, hogy kedvence élettel telibb, könnyebben mozog, fürgébb, és általában jobb a közérzete. A kutyák ízületi megb​etegedése az egyik leggyakoribb életminőséget rontó, hosszan tartó, fájdalommal járó probléma a kutyáknál. A K9 FullFlex termékeket jelenleg a legjobb kutya táplálék-kiegészítők és vitaminok, illetve a kutyák ízületi megbetegedéseinek kiegészítője között tartjuk számon.

Nem található termék.