Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

ORIJEN : a legjobb kutyatápok és macskatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

 
A Champion Petfoods eledeleket gyártó cég 25 éve gyártja a szuperprémium minőségű termékeket. A kutya-és macskaeledeleket friss, helyi alapanyagokból állítják elő, a gyártás elejétől a csomagolásig a saját üzemükben zajlik. A ragadozó tápanyagszükségletét, a húsban és fehérjében gazdag étrendet, olyan alapanyagok felhasználásával elégítik ki, amiket helyi gazdaságok szállítanak, minden nap friss árut garantálva. A felhasznált húsok közel fele FRISS vagy NYERS, ezért az Orijen az esszenciális tápanyagokat a legtáplálóbb formában tartalmazza, megőrizve azokat az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát.

Az Orijen szárazeledelek hústartalma 75-80 %, amelynek több mint fele naponta frissen érkezik. Az eledel tele van fehérjékkel, azonban szénhidrátokat mérsékelten tartalmaz, ami leginkább megfelel a tápanyagszükségletnek. Az Orijen változatos és teljes értékű húsokból készül, ízletes és tápláló belsőségekkel, porcokkal, emészthető csonttal és csontvelővel. A húsalapanyagok e páratlan választékát nagyon sokféle állat biztosítja: csirke, pulyka, kacsa, fészekbe rakott tojás, tengeri és édesvízi halak, továbbá a vörös húsokat adó kérődzők. Az Orijen friss és teljes zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaz.


Az Orijen tápok teljes választéka megtalálható a Pacsizoo.hu webáruházban kedvező áron és ingyenesen házhozszállítással. A dupla zsákos akciókkal pénzt is spórolhat, hiszen így még kedvezőbb áron juthat hozzá a kiválasztott termékhez!