Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BEAPHAR HIPOALLERGÉN SAMPON KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK

Beaphar Hipoallergén sampon kutyák és macskák részére
Állatgyógyászati ápolószer

TERMÉKFORMA
Sampon

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE


Márka: BEAPHAR
Specialitás: hipoallergén

Bruttó ár:
3 780 Ft
-tól
BEAPHAR HIPOALLERGÉN SAMPON KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK 200ML

3 780 Ft
3 780 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
38
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Beaphar Hipoallergén sampon kutyák és macskák részére
Állatgyógyászati ápolószer

TERMÉKFORMA
Sampon

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamido propyl betaine, dimethyl sulfone, PEG-15 cocopolyamine, disodium phosphate, sodium chloride, glycerin, glycoldistearate, cocamide mea, potassium phosphate, propylene glycol, phosphoric acid, laureth-10, 5-bromo-5-nitro-l,3-dioxane, 5-chloro-2methyl-2h-isothiazol-3-one, 2-methyl-2h-isothiazol-3-one.

CÉLÁLLAT FAJOK
Kutya, macska

A KÉSZÍTMÉNY FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK
A Beaphar hipoallergén sampon kifejezetten olyan kutyák és macskák részére került kifejlesztésre, akik nehezen tolerálják a normál samponokat. A Beaphar Hipoallergén Sampon a bőr természetes védekezési rendszerének megsértése nélkül ápolja a szőrzetet és a bőrt. Semleges pH-ja megfelel a kutyák és macskák bőrének. MSM tartalma (metil-szulfonilmetán) erősíti a szőrszálak gyökereit, lágy és fényes szőrzetet eredményez.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA
Használat előtt felrázandó. Nedvesítse meg az állatok bundáját meleg vízzel, és masszírozza bele a sampont, bő habot képezve. 2-3 perc elteltével alaposan öblítse ki. Szükség szerint ismételje meg az eljárást. Szárítsa meg a bundát.

ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK
Nem ismeretesek.

FIGYELMEZTETÉSEK
Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Ha szembe jut, bő, vízzel azonnal ki kell mosni.

LEJÁRATI IDŐ
Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 3 évig.

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK
25 C alatt tárolandó.

CSOMAGOLÁS
200 ml flakonban, papírdobozban.

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

A fel nem használt készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

A GYÁRTÓ ÉS A FORGALMAZÓ NEVE ÉS CÍME
Gyártja: Beaphar BV. Raalte, Hollandia www.beaphar.com
Forgalmazza: Beaphar-Bio Hungary Kft. 1107 Budapest, Szállás u.6.

NYILVÁNTARTÁSI SZÁM
595/1/2014 NÉBIH ÁTI (200 ml)

Nem minden kutya igényli a rendszeres fürdetést, de ha a szükség úgy hozza, a megfelelő samponokkal tisztává varázsolhatjuk őket. A választékunkban található samponok közül Ön is megtalálhatja a megfelelőt, akár normál, akár bolhairtó, akár hipoallergén sampont keres. Ma már elérhetőek a kutyák szőrzete színéhez kifejlesztett samponok is. Fürdetéskor langyos vízzel engedjük testmagasságig a kádat, a sampont mindig a vízben hígítsuk fel, majd miután kutyánk belemerészkedett, kezdjük el óvatosan megmosni szőrét a samponos vízzel. A fején óvatosan járjunk el, ne jusson sampon a szemébe vagy a szájába, majd pár perc fürdetés után bő vízzel, alaposan mossa ki bundájából a habot. Miután kiemeltük a kádból, hagyjuk, hogy a kutya maga rázza ki bundájából a felesleges vizet, majd töröljük minél szárazabbra. Kutyusunk bundáját termékeink között is megtalálható nercolajas samponnal és/vagy balzsammal tehetjük még szebbé. Ha kedvencünk nem rajong a fürdetésért vagy téli időben a kint tartott állatoknál nem kivitelezhető a fürdetés, javasoljuk a száraz sampon használatát. Sose feledje, kis kedvence szőrzetének egészsége első sorban a megfelelő prémium minőségű tápok és táplálék kiegészítők etetésével érhető el.