Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BELCANDO AGIL - IZÜLETVÉDŐ TABLETTA

A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Agil a kötőszövet, porc-és ízületi problémák megelőzésére szolgál. A tabletták kiegészítik a kutya tápanyagellátását természetes tápanyagokkal (glükozaminoglikán új-zélandi zöldkaréjú kagylóból - Perna canalikulus, Omega-3 zsírsavak).


Márka: BELCANDO
Specialitás: izületek, kötőszövet, porc támogatása

Bruttó ár:
8 990 Ft
-tól
BELCANDO AGIL - IZÜLETVÉDŐ TABLETTA 225DB

19 900 Ft
19 900 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
199
hűségpont
BELCANDO AGIL - IZÜLETVÉDŐ TABLETTA 120DB

13 900 Ft
13 900 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
139
hűségpont
BELCANDO AGIL - IZÜLETVÉDŐ TABLETTA 60DB

8 990 Ft
8 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
90
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Agil a kötőszövet, porc-és ízületi problémák megelőzésére szolgál. A tabletták kiegészítik a kutya tápanyagellátását természetes tápanyagokkal (glükozaminoglikán új-zélandi zöldkaréjú kagylóból - Perna canalikulus, Omega-3 zsírsavak). A Belcando Agil tabletták ezért különösen alkalmasak a nagytermetű fajták növekedési időszakában, elfajulásos mozgásszervi tüneteket mutató kutyáknak, nagy ízületi megterhelés esetére és öregedéssel járó ízületi problémákra. A Belcando Agil tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 60, 120 és 225 darabos kiszerelésben.

A kötőszövet, a porc és az izületek támogatására.

Alkalmazási terület:

A CaniAgil® tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét , amelyek támogató hatása a kötőszövetek működésére, a porcokra és az izületekre ismert:
A fagyasztásból szárított új-zélandi zöldkarélyú kagyló (Perna canaliculus) egy természetes együttesét alkotja fehérjéknek, szénhidrátoknak, zsíroknak, kelált ásványianyagoknak, enzimeknek, nukleinsavaknak és legfőként glikos-aminoglikánnak ("GAG") A porcoknak és kötőszöveteknek központilag építőköveket szállít. Mennyisége a CaniAgil-ban:15% = 0,6 g/10 kg testtömegenként a CaniAgil® ajánlott adagolása esetében.
Az Omega-3 zsírsavak(C 22:6 DHA és C 20:5 ?EPA)melyek hidegvizű halakból származnak, jótékony hatással vannak a gyulladt izületi problémákra.
Az ördögkaromgyökérnek a mozgásszervekre kifejtett támogató és gyulladáscsillapító hatása ismert és a porcsejtek anyagcseréjére is stabilizálólag hat.
A C-vitamin fontos a kollagén felépítéséhez. (kötőszövet)
E vitamin támogatja a sejtanyagcserét és a kötőszöveteket.
A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban.

CaniAgil etetése ajánlott:

  • Növendék kutyáknál , különösen nagytestű fajtáknál.
  • Mozgásszervi degenerációkkal rendelkező kutyák esetében.Beltartalmi anyagok:

  • Nyersfehérje 30,0 %;
  • Nyerszsír 11,0 %;
  • Nyersrost 6,5 %;
  • Nyershamu 15,0 %

Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin )
Adalékanyagok kg-onként:
C vitamin 2.750 mg
E vitamin 5.500 mg

Összetétel:

Kagylókivonat:(Perna canaliculus)fagyasztásból szárítva, Szárított baromfihús, Tejsavópor, Kálciumkarbonát, Halolajkoncentrátum, Cellulóz, Sörélesztő, Spenót, Szárított teljestojás, Szárított máj, Ördögkarom gyökér, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid

Etetési javaslat:
1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta

A CaniAgil® tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható.
A mozgásszervek igazán hatásos támogatásához hosszabb (min. 4-6 hét) időn keresztüli CaniAgil® adagolás javasolt. Nagytestű fajták növendékkutyáinak a 4 hónapos kortól a növekedés végéig kellene CaniAgil® -t kapniuk.

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.