Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 30 8987788

BELCANDO VITAL TABLETTA

A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Vital a természetes védekezőképesség fokozására szolgál. Aktiválja a test saját immunrendszerét és ezért ajánlott kölyök-és növendékkutyáknak, idősebb kutyáknak, stressznek kitett kutyáknak és érzékeny vagy lábadozó kutyáknak.


Márka: BELCANDO
Specialitás: daganatos betegségek kiegészítő kezelésére, vitamin készítmények

Bruttó ár:
5 360 Ft
-tól
-5%
BELCANDO VITAL 2x120 DB TABLETTA

15 835 Ft
15 835 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
158
hűségpont
BELCANDO VITAL 120 DB TABLETTA

8 335 Ft
8 335 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
83
hűségpont
BELCANDO VITAL 60 DB TABLETTA

5 360 Ft
5 360 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
54
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Vital a természetes védekezőképesség fokozására szolgál. Aktiválja a test saját immunrendszerét és ezért ajánlott kölyök-és növendékkutyáknak, idősebb kutyáknak, stressznek kitett kutyáknak és érzékeny vagy lábadozó kutyáknak. A Belcando Vital tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 60 és 120 darabos kiszerelésben. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta.

A természetes ellenállóképesség növelésére.

Alkalmazási terület:

Cani Immun® olyan természetes hatóanyagokkal egészíti ki a kutya táplálékát, melyek a szervezet saját ellenálló rendszerét stimulálják:
Az élesztő sejtekből nyert ß-1,3/1,6 Glucane, a fehérvérsejtek receptoraival reakcióba lépve , közvetlenül aktiválja az immunrendszert.
A C vitamin, a ß-1,3/1,6-Glucannal szinergikusan hat. Mivel a nagyobb terhelés hatására a kutya nem képes eleget előállítani, a működőképes leukociták megóvása és a szervezet stresszterhelésének a bekorlátozása érdekében rendkívűl fontos szerepe van.
A sörélesztő egy sor különböző életfontosságú anyag komplexe (enzimek, glutatin) melyek pozitív hatással vannak az Immunstátuszra.
A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban.

A CaniImmun® etetését javasoljuk:

  • Érzékeny kutyáknak. Különösen nagy stressz terheléskor.Kölyköknek és növendék kutyáknak
  • Lábadozó kutyáknak és idősebb kutyáknak
  • A kölyköknél és a növendék kutyák esetében az anyaállattól történő leválasztáskor keletkező immunhiányos időszakot, a CaniImmun® tápanyagai kiegyenlítik azáltal, hogy elősegítik a szervezet saját immunrendszerének kialakulását.
  • A kifejlett és idősebb kutyák esetében a CaniImmun® tápanyagai a szervezet saját védekező képességét serkentik és így a kutyák ellenállobbak és életerőssebbek lesznek.Beltartalmi anyagok:

  • Nyersfehérje 29,0 %;
  • Nyerszsír 6,0 %;
  • Nyersrost 9,5 %;
  • Nyershamu 15,0 %

Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin )
Adalékanyagok kg-onként:
C-vitamin 10.000 mg

Összetétel:

Sörélesztő, szárított baromfihús, tejsavó por, kálciumkarbonát, cellulóz, élesztő kivonat ß-1,3/1,6 Glucane, maláta, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, magnézium sztearát,

Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően , a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető.


Etetési javaslat:
1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta

CaniImmun® mindezek álltal az oltások hatását támogatja
A CaniImmun® tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. Ahhoz , hogy a CaniImmun a védekezési rendszert hatásossan tudja késztetni, legalább 4-6 hét etetése javasolt. Fiatal állatoknak az 5.hét előttől egészen a kifejlett korig javasolt az adása.

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.