Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BIOGANCE GLISS' LISS CAT SPRAY - SZŐRBONTÓ SPRAY MACSKÁKNAK

A Biogance Gliss Liss Cat Spray egy olyan kozmetikum, amely segít a szőrbontásban és a kifésülhetőséget megkönnyíti. Használatával megelőzhető az UV sugarak káros hatása. Macskák szőrzetének ápolására ajánlott. Összetétel: Jojoba olaj tartalmának köszönhetően fényesíti , csillogóvá teszi a bundázatot. Természetes növényi olaj tartalma antioxidánsokban gazdag, mely a kifésülhetőségben és a szőrbontásban van kiemelkedő szerepe. Hipoallergén és PH semleges.


Márka: BIOGANCE
Specialitás: hipoallergén

Bruttó ár:
5 340 Ft
-tól
BIOGANCE GLISS' LISS CAT SPRAY 300 ML

6 445 Ft
6 445 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
64
hűségpont
BIOGANCE GLISS' LISS CAT SPRAY 150 ML

5 340 Ft
5 340 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
53
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Biogance Gliss Liss Cat Spray egy olyan kozmetikum, amely segít a szőrbontásban és a kifésülhetőséget megkönnyíti. Használatával megelőzhető az UV sugarak káros hatása. Macskák szőrzetének ápolására ajánlott. Összetétel: Jojoba olaj tartalmának köszönhetően fényesíti , csillogóvá teszi a bundázatot. Természetes növényi olaj tartalma antioxidánsokban gazdag, mely a kifésülhetőségben és a szőrbontásban van kiemelkedő szerepe. Hipoallergén és PH semleges. Parabén-, színezőanyag- és detergens mentes. Fürdés előtt :Használat előtt felrázandó, permetezze közvetlenül a szőrzetbe, majd mélyen masszírozza be.Hagyja hatni 2 percig, majd fésűlje ki. Fürdés után: 30 cm távolságból permezette a szőrzetbe, majd mélyen masszírozza be.Hagyja hatni 2 percig, majd fésűlje ki.

A macskafürdetés nem egy egyszerű dolog, de mindenképp érdemes megpróbálkozni vele. Ha a cica nem volt kölyök korától hozzászoktatva a fürdéshez, akkor nehezebb dolgunk lesz. Ha esztétikai célból, ha egészségügyi szempontból tesszük, sose erőltessük a végletekig a folyamatot! Ha nagyon nem bírunk vele, inkább tartsunk szünetet és engedjük kihevernie a traumát. Fürdés előtt fésüljük meg cicánkat, szedjük ki az elhalt szőrszálakat, attól is megnyugszik, majd langyos vízben kezdjük el a fürdetést. A kevés vízzel teli kádba mossuk le a testét samponos vízzel, viszont a fejére sose engedjünk rá közvetlenül nagy mennyiségű vizet! A fejét nedves ronggyal gyengéden törölgessük át. A samponos vizet mindig alaposan öblítsük le, mert bőrirritációt okozhat, de webáruházunkban találhat teljesen természetes összetevőkből álló, hipoallergén készítményeket is. Miután ezzel megvagyunk, gyengéden törölgessük át száraz törölközővel és nyugtatásképp fésülgessük át a bundáját. Amíg cicája teljesen meg nem szárad, ne engedje ki a hideg levegőre! Ha kedvencünk nem rajong a fürdetésért vagy téli időben a kint tartott állatoknál nem kivitelezhető a fürdetés, javasoljuk a száraz sampon használatát. Sose feledje, kis kedvence szőrzetének egészsége első sorban a megfelelő prémium minőségű eledelek és táplálék kiegészítők etetésével érhető el.