Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BIOGANCE NUTRI' LISS CAT LOTION - SZŐRBONTÓ OLDAT MACSKÁKNAK

A Biogance Nutri Liss Dog Lotion kozmetikum egy olyan természetes összetevőkből álló folyadék , amely segít a szőrbontásban és a kifésülhetőséget megkönnyíti. Használatával megelőzhető az UV sugarak káros hatása. Macskák és kutyák szőrzetének ápolására ajánlott. Összetétel: A mangó természetes kivonatát tartalmazza, mely fényesíti , csillogóvá teszi a bundázatot.Nem szárítja és nem irritálja kedvencének bőrét, nem olajos, nem ragad bele a bundába. Hipoallergén és PH semleges.


Márka: BIOGANCE
Specialitás: hipoallergén

Bruttó ár:
4 010 Ft
-tól
BIOGANCE NUTRI' LISS CAT LOTION 250 ML

4 010 Ft
4 010 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
40
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Biogance Nutri Liss Dog Lotion kozmetikum egy olyan természetes összetevőkből álló folyadék , amely segít a szőrbontásban és a kifésülhetőséget megkönnyíti. Használatával megelőzhető az UV sugarak káros hatása. Macskák és kutyák szőrzetének ápolására ajánlott. Összetétel: A mangó természetes kivonatát tartalmazza, mely fényesíti , csillogóvá teszi a bundázatot.Nem szárítja és nem irritálja kedvencének bőrét, nem olajos, nem ragad bele a bundába. Hipoallergén és PH semleges. Parabén-, színezőanyag- és detergens mentes. Alkalmazás: Permetezze a szőrzetbe 30 cm távolságból az oldatot majd száraz törülközővel dörzsölje, masszírozza át a bundát. Mindenapos használatra is alkalmas.

A macskafürdetés nem egy egyszerű dolog, de mindenképp érdemes megpróbálkozni vele. Ha a cica nem volt kölyök korától hozzászoktatva a fürdéshez, akkor nehezebb dolgunk lesz. Ha esztétikai célból, ha egészségügyi szempontból tesszük, sose erőltessük a végletekig a folyamatot! Ha nagyon nem bírunk vele, inkább tartsunk szünetet és engedjük kihevernie a traumát. Fürdés előtt fésüljük meg cicánkat, szedjük ki az elhalt szőrszálakat, attól is megnyugszik, majd langyos vízben kezdjük el a fürdetést. A kevés vízzel teli kádba mossuk le a testét samponos vízzel, viszont a fejére sose engedjünk rá közvetlenül nagy mennyiségű vizet! A fejét nedves ronggyal gyengéden törölgessük át. A samponos vizet mindig alaposan öblítsük le, mert bőrirritációt okozhat, de webáruházunkban találhat teljesen természetes összetevőkből álló, hipoallergén készítményeket is. Miután ezzel megvagyunk, gyengéden törölgessük át száraz törölközővel és nyugtatásképp fésülgessük át a bundáját. Amíg cicája teljesen meg nem szárad, ne engedje ki a hideg levegőre! Ha kedvencünk nem rajong a fürdetésért vagy téli időben a kint tartott állatoknál nem kivitelezhető a fürdetés, javasoljuk a száraz sampon használatát. Sose feledje, kis kedvence szőrzetének egészsége első sorban a megfelelő prémium minőségű eledelek és táplálék kiegészítők etetésével érhető el.