Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BIOGANCE TAWNY APRICOT SHAMPOO - SAMPON HOMOK ÉS BARACK SZÍNŰ SZŐRRE

A Tawny&Apricot egy természetes színfokozó sampon, sárgarépa-olaj és henna kivonattal gyengéden ápol és kondicionál. PH semleges és gazdag provitamin-A tartalmával segíti a természetes szőrszín intenzitásának megtartását. Használatával a szőrzet egészségtől fénylő, intenzív színű és selymes marad. Lágy, selymes és fényes szőrzet. Megfelelő homok- és barackszínű szőrzetre. Kölyökkutyák illetve homok- és barackszínű macskák számára is biztonságos Hipoallergén formula.


Márka: BIOGANCE
Specialitás: hipoallergén

Bruttó ár:
4 080 Ft
-tól
BIOGANCE TAWNY APRICOT SHAMPOO 5 L

31 020 Ft
31 020 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
310
hűségpont
BIOGANCE TAWNY APRICOT SHAMPOO 1 L

11 265 Ft
11 265 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
113
hűségpont
BIOGANCE TAWNY APRICOT SHAMPOO 250 ML

4 080 Ft
4 080 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
41
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Tawny&Apricot egy természetes színfokozó sampon, sárgarépa-olaj és henna kivonattal gyengéden ápol és kondicionál. PH semleges és gazdag provitamin-A tartalmával segíti a természetes szőrszín intenzitásának megtartását. Használatával a szőrzet egészségtől fénylő, intenzív színű és selymes marad. Lágy, selymes és fényes szőrzet. Megfelelő homok- és barackszínű szőrzetre. Kölyökkutyák illetve homok- és barackszínű macskák számára is biztonságos Hipoallergén formula. Parabén-, színezőanyag- és detergens mentes. Állatorvosok és gyógyszerészek által tesztelt. Higítási arány: 1:3

A macskafürdetés nem egy egyszerű dolog, de mindenképp érdemes megpróbálkozni vele. Ha a cica nem volt kölyök korától hozzászoktatva a fürdéshez, akkor nehezebb dolgunk lesz. Ha esztétikai célból, ha egészségügyi szempontból tesszük, sose erőltessük a végletekig a folyamatot! Ha nagyon nem bírunk vele, inkább tartsunk szünetet és engedjük kihevernie a traumát. Fürdés előtt fésüljük meg cicánkat, szedjük ki az elhalt szőrszálakat, attól is megnyugszik, majd langyos vízben kezdjük el a fürdetést. A kevés vízzel teli kádba mossuk le a testét samponos vízzel, viszont a fejére sose engedjünk rá közvetlenül nagy mennyiségű vizet! A fejét nedves ronggyal gyengéden törölgessük át. A samponos vizet mindig alaposan öblítsük le, mert bőrirritációt okozhat, de webáruházunkban találhat teljesen természetes összetevőkből álló, hipoallergén készítményeket is. Miután ezzel megvagyunk, gyengéden törölgessük át száraz törölközővel és nyugtatásképp fésülgessük át a bundáját. Amíg cicája teljesen meg nem szárad, ne engedje ki a hideg levegőre! Ha kedvencünk nem rajong a fürdetésért vagy téli időben a kint tartott állatoknál nem kivitelezhető a fürdetés, javasoljuk a száraz sampon használatát. Sose feledje, kis kedvence szőrzetének egészsége első sorban a megfelelő prémium minőségű eledelek és táplálék kiegészítők etetésével érhető el.