Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BIOGANCE WHITE SNOW SHAMPOO - SAMPON VILÁGOS SZŐRRE

A BIOGANCE kínálja az első olyan kutya és macskák ápolására kifejlesztett termékcsaládot, amelyet a közvetlenül a természet ihletet és természetes összetevőket tartalmaz egy speciális formulában. Parabén-, színezőanyag- és detergensmentes. A Biogance® termék család 100%-ban Franciaországban készül állatorvosok és gyógyszerészek közreműködésével.


Márka: BIOGANCE
Specialitás: hipoallergén

Bruttó ár:
4 080 Ft
-tól
BIOGANCE WHITE SNOW SHAMPOO 5 L

31 020 Ft
31 020 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
310
hűségpont
BIOGANCE WHITE SNOW SHAMPOO 1 L

11 265 Ft
11 265 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
113
hűségpont
BIOGANCE WHITE SNOW SHAMPOO 250 ML

4 080 Ft
4 080 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
41
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A BIOGANCE kínálja az első olyan kutya és macskák ápolására kifejlesztett termékcsaládot, amelyet a közvetlenül a természet ihletet és természetes összetevőket tartalmaz egy speciális formulában. Parabén-, színezőanyag- és detergensmentes. A Biogance® termék család 100%-ban Franciaországban készül állatorvosok és gyógyszerészek közreműködésével. Hypoallergén és kiegyensúlyozott pH formulájával figyelembe veszi kedvence szőrzetének természetes állapotát, és emellett csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A Biogance White Snow Sampon a természetes szőrzet színét aktiváló sampon, fekete bodza kivonatával gyengéden tisztítja, ápolja és felélénkíti a természetes fehér szőrszínt. Speciális pH semleges formulájú, a fehér és világos szőrzetet puha és fényesé teszi.

Nem minden kutya igényli a rendszeres fürdetést, de ha a szükség úgy hozza, a megfelelő samponokkal tisztává varázsolhatjuk őket. A választékunkban található samponok közül Ön is megtalálhatja a megfelelőt, akár normál, akár bolhairtó, akár hipoallergén sampont keres. Ma már elérhetőek a kutyák szőrzete színéhez kifejlesztett samponok is. Fürdetéskor langyos vízzel engedjük testmagasságig a kádat, a sampont mindig a vízben hígítsuk fel, majd miután kutyánk belemerészkedett, kezdjük el óvatosan megmosni szőrét a samponos vízzel. A fején óvatosan járjunk el, ne jusson sampon a szemébe vagy a szájába, majd pár perc fürdetés után bő vízzel, alaposan mossa ki bundájából a habot. Miután kiemeltük a kádból, hagyjuk, hogy a kutya maga rázza ki bundájából a felesleges vizet, majd töröljük minél szárazabbra. Kutyusunk bundáját termékeink között is megtalálható nercolajas samponnal és/vagy balzsammal tehetjük még szebbé. Ha kedvencünk nem rajong a fürdetésért vagy téli időben a kint tartott állatoknál nem kivitelezhető a fürdetés, javasoljuk a száraz sampon használatát. Sose feledje, kis kedvence szőrzetének egészsége első sorban a megfelelő prémium minőségű tápok és táplálék kiegészítők etetésével érhető el.