Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


CHICOPEE ADULT LAMB & RICE

Teljesértékű  száraztáp  felnőtt  kutyáknak bárányhússal az egészséges bőrért és szőrért. A  Chicopee   Lamb  &  Rice  kiváló  fehérjeforrás  a kutyák  számára melyek  szeretik  a  bárányt  és/vagy allergiásak  vagy érzékeny bőrűek.


Márka: CHICOPEE
Kor: felnőtt
Méret: kistestű, közepes testű, nagytestű

Bruttó ár:
2 720 Ft
-tól
-30%
CHICOPEE ADULT LAMB & RICE 20 KG

17 000 Ft
22 100 Ft
17 000 Ft
(850 Ft/kg)
Napi ktg: 383 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
170
hűségpont
CHICOPEE ADULT LAMB & RICE 2 KG

2 720 Ft
2 720 Ft
(1360 Ft/kg)
Napi ktg: 612 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
27
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Teljesértékű  száraztáp  felnőtt  kutyáknak bárányhússal az egészséges bőrért és szőrért. A  Chicopee   Lamb  &  Rice  kiváló  fehérjeforrás  a kutyák  számára melyek  szeretik  a  bárányt  és/vagy allergiásak  vagy érzékeny bőrűek. A benne található Omega 3 és 6 zsírsavak biztosítják a fényes szőrzetet a   ragyogó   szemeket   és   az   egészséges   bőrt. A hozzáadott MOS (mannan-oligoszacharid) és cikória fokozza   az   emésztést a   tápanyagok vitaminok és   ásványi   anyagok könnyebben felszívódnak a kiegyensúlyozott  bélfórán  keresztül.  Ugyanakkor a kutya immunrendszere erősebb lesz azáltal hogy a káros baktériumkat elnyomja.  A glükozamin és a chondroitin  védi az ízületeket.

 

Összetétel:
Bárány húsliszt (min. 13,8%), rizs (min. 13,8%), búza liszt, kukorica, szárnyas liszt, szárnyas zsír, búza, búzadara, szárított cukorrépapép, hidrolizált fehérje, szárított élesztő, cellulóz, nátrium-klorid, kálium-klorid, cikóriapor (inulin 0,10%), élesztő kivonat (MOS 0,10%), glükozamin-hidroklorid (min. 0,003%), kondroitin-szulfát (min. 0,003%).

Analitikai alkotórészek:
Nyers fehérje 24,0%, Nyers zsír 12,5%, Nyers rost 3,0%, Nedvességtartalom 9,0%, Nyers hamu 8,0%, Kálcium 1,55%, Foszfor 1,10%, Kálium 0,60%, Nátrium 0,35%, Magnézium 0,13%, Omega 3 zsírsavak 0,21%, Omega 6 zsírsavak 2,30%.

Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A Vitamin 15,000 NE, D3 Vitamin 1,200 NE, E Vitamin 150 mg, réz (mint réz cupri szulfát, pentahidrát) 10 mg, cink (mint cink-oxid) 90 mg, cink (mint aminosav kelát, hidrát) 45 mg, jód (mint kalcium-jodát, anhydrous) 3,0 mg, szelén (mint nátrium-szelenit) 0,2 mg. Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok.

Javasolt etetési mennyiség:
A zsákon feltüntetett mennyiségeknek megfelelően.

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.