Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 30 8987788

CHICOPEE ADULT LIGHT

Teljesértékű száraztáp a kevésbé aktív vagy túlsúlyos kutyáknak.  A Chicopee Adult Light teljes értékű tökéletesen kiegyensúlyozott eledel a megfelelő fehérje-zsír aránnyal a kevésbé aktív vagy túlsúlyos kutyáknak. A  hozzáadott Omega 3 és 6 zsírsavak a szpőrzetet ragyogóvá a szemeket tisztává a bőrt egészségessé teszik.


Márka: CHICOPEE
Kor: felnőtt
Méret: kistestű, közepes testű, nagytestű
Specialitás: túlsúly csökkentés

Bruttó ár:
2 990 Ft
-tól
-5%
CHICOPEE ADULT LIGHT 2X15

29 900 Ft
29 900 Ft
(997 Ft/kg)
Napi ktg: 449 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
299
hűségpont
CHICOPEE ADULT LIGHT 2 KG

2 990 Ft
2 990 Ft
(1495 Ft/kg)
Napi ktg: 673 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
30
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Teljesértékű száraztáp a kevésbé aktív vagy túlsúlyos kutyáknak.  A Chicopee Adult Light teljes értékű tökéletesen kiegyensúlyozott eledel a megfelelő fehérje-zsír aránnyal a kevésbé aktív vagy túlsúlyos kutyáknak. A  hozzáadott Omega 3 és 6 zsírsavak a szpőrzetet ragyogóvá a szemeket tisztává a bőrt egészségessé teszik. A glükozamin és a chondroitin javítja és védi az ízületeket.   Ezek az összetevők extra mobilitást adnak  azáltal, hogy enyhítik az ízületek merevségét és/vagy gyengeségét. A hozzáadott MOS (mannan-oligoszacharid) és a cikória természetes tulajdonságaival fokozza a kutya emésztését és erősíti   immunrendszerét. A Chicopee Adult Light nagyszerű ízzel rendelkezik emellett  csökkentett energiaszinttel mely segít megelőzni az egészségtelen súlyfelesleg kialakulását.
 

Összetétel: Kukorica, rizs, szárnyas liszt, szárnyas zsír, szárított cukorrépapép, búzadara, búza liszt, búza, lenmag, szárított élesztő, hidrolizált fehérje, nátrium-klorid, kálium-klorid, kálcium-karbonát, dikálcium-foszfát, cikóriapor (inulin 0,10%), élesztő kivonat (MOS 0,10%), glükozamin-hidroklorid (min. 0,003%), kondroitin-szulfát (min. 0,003%).

Analitikai alkotórészek: Nyers fehérje 18,4%, Nyers zsír 9,3%, Nyers rost 3,5%, Nedvességtartalom 9,0%, Nyers hamu 6,3%, Kálcium 1,00%, Foszfor 0,75%, Kálium 0,60%, Nátrium 0,36%, Magnézium 0,15%, Omega 3 zsírsavak 0,60%, Omega 6 zsírsavak 2,00%.

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.