Munkanapokon 9 – 17 óráig
06 30 459 8470

CHICOPEE ADULT MINI

Teljes értékű száraztáp kifejezetten a kisebb tápszemeket kedvelő kistermetű felnőtt kutyáknak.  A Chicopee Adult Mini teljes értékű kiegyensúlyozott eledel a kistermetű felnőtt kutyák számára. A benne található Omega 3 és 6 zsírsavak biztosítják a fényes szőrzetet a ragyogó szemeket és az egészséges bőrt. A glükozamin és a chondroitin javítja és védi az ízületeket.


Márka: CHICOPEE
Kor: felnőtt
Méret: kistestű

Bruttó ár:
2 950 Ft
-tól
CHICOPEE ADULT MINI 2 KG

2 950 Ft
2 950 Ft
(1475 Ft/kg)
Napi ktg: 354 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
30
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Teljes értékű száraztáp kifejezetten a kisebb tápszemeket kedvelő kistermetű felnőtt kutyáknak.  A Chicopee Adult Mini teljes értékű kiegyensúlyozott eledel a kistermetű felnőtt kutyák számára. A benne található Omega 3 és 6 zsírsavak biztosítják a fényes szőrzetet a ragyogó szemeket és az egészséges bőrt. A glükozamin és a chondroitin javítja és védi az ízületeket. Ezek az összetevők extra mobilitást adnak azáltal hogy enyhíti az ízületek merevségét és/vagy gyengeségét.  A hozzáadott MOS (mannan-oligoszacharid) és a cikória természetes tulajdonságaival fokozza a kutya emésztését és erősíti immunrendszerét. A Chicopee Adult Mininek egyedülálló íze van amit kutyája imádni fog!

Összetétel: Szárnyas liszt, kukorica, szárnyas zsír, rizs, búza, szárított cukorrépapép, búzadara, hidrolizált fehérje, szárított élesztő, kálium-klorid, halolaj, nátrium-klorid, cikóriapor (inulin 0,10%), élesztő kivonat (MOS 0,10%), glükozamin-hidroklorid (min. 0,003%), kondroitin-szulfát (min. 0,003%).

Analitikai alkotórészek: Nyers fehérje 26,5%, Nyers zsír 16,3%, Nyers rost 2,8%, Nedvesség 9,0%, Nyers hamu 7,5%, Kálcium 1,40%, Foszfor 1,00%, Kálium 0,60%, Nátrium 0,35%, Magnézium 0,13%, Omega 3 zsírsavak 0,70%, Omega 6 zsírsavak 3,00%.

Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A Vitamin 15,000 IU, D3 Vitamin 1,200 IU, E Vitamin 150 mg, réz (mint réz cupri szulfát, pentahidrát) 10 mg, cink (mint cink-oxid) 90 mg, cink (mint aminosav kelát, hidrát) 45 mg, jód (mint kalcium-jodát, anhydrous) 3 mg, szelén (mint nátrium - szelenit) 0,2 mg. Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok.

Javasolt etetési mennyiség: A zsákon feltüntetett mennyiségeknek megfelelően. Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz. Csak takarmányozási célra.

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.