Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


K9 IMMUNITY

Immunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak és macskáknak.

A K-9 Immunity azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban. Az Egyesült Államokban a vakvezető kutyáknál kezdték el használni, és a mai napig kutyák ezreinél alkalmazzák kiemelkedő sikerrel.


Márka: K9
Specialitás: daganatos betegségek kiegészítő kezelésére, K9 készítmények

Bruttó ár:
15 900 Ft
-tól
-5%
K9 IMMUNITY 2X84 DB
Csomag szerinti darabár: 179 Ft/db

30 210 Ft
31 800 Ft
30 210 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 -4 nap
302
hűségpont
K9 IMMUNITY 84 DB
Csomag szerinti darabár: 189 Ft/db

15 900 Ft
15 900 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
159
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Immunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak és macskáknak.

A K-9 Immunity azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban. Az Egyesült Államokban a vakvezető kutyáknál kezdték el használni, és a mai napig kutyák ezreinél alkalmazzák kiemelkedő sikerrel.

A készítmény immunaktiváló poliszacharid és heteropoliszacharid összetevőket, béta-glükánt (PSK), poliszacharid-peptidet (PSP), lentinant, valamint közel 200 egyéb, immunaktív poliszacharidot tartalmaz, melyek eredményességüket már bizonyították a humán rákgyógyítás területén.

Minden immunmoduláló terápia alapvető célja, hogy aktiválja az immunrendszert, ezáltal beindítsa a szervezet öngyógyító képességét. A helyesen működő immunrendszer felismeri a daganatos sejteket és elpusztítja azokat, mielőtt tovább szaporodnának.

A K9 Immunity hatékonyságának titka, a 6 különböző gyógygomba nagy mennyiségű, koncentrált elegye, melyek daganat elleni jótékony hatását számos kísérlet és tanulmány támasztja alá.

Hatékonysága:

Ezt rendkívül nehéz megmondani, mert nagyon sok tényező befolyásolja. A daganat típusa, nagysága, mennyire előrehaladott állapotban van, van-e áttét, a kutyus fizikai állapota, stb. Jellemzően a K-9 Immunity gyorsan hat, a kutyák több mint 75%-a pozitívan reagál az első 10 napon belül. A daganat stagnál, vagy csökkenésnek indul. Ha lehetőség van rá, célszerű az ultrahang vizsgálattól a következő vizsgálatig adni, hogy látható legyen a változás.

Azonban, ha az első pár hétben nem tapasztalható lényeges változás és a daganat tovább rombol, valószínűsíthető, hogy kedvencének nem ez a megfelelő kiegészítő kezelés. Sajnos a K9 Immunity készítmények sem csodaszerek.

Alkalmazása a hagyományos gyógymóddal együtt, annak kiegészítéseként ajánlott, nem önálló terápia!

A K-9 Immunity termék a benne lévő hatóanyagok mennyisége alapján leginkább a már daganatos megbetegedésben szenvedő kutyák részére ajánlott, azonban, mivel túladagolni nem lehet, az általános megelőzésben is hathatós segítséget nyújt.

Kiszerelés:

84 db kapszula/doboz

Adagolás:

1 db 500 mg-os kapszula / 4,5ttkg / nap. (Maximum 12 kapszula / nap)

A napi adag beadható egyszerre, vagy két részletben, közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy az eleségbe keverve.

Alkalmazás:

A K-9 Immunity termék önmagában is jelentős segítséget nyújt, azonban a legjobb eredmény érdekében két másik termékkel kombinálva, csomagban ajánljuk:

- K9 Transfer Factor (immunaktivizáló, immunválaszt segítő készítmény)

- K9 Omega  (nagy tisztaságú Omega-3 és Omega-6 telítetlen zsírsavak)

Macskáknak is:

A kutyák és macskák szervezete, valamint immunrendszere nagyon hasonló egymáshoz. Bár a K-9 Immunity és a K9 Transfer Factor termékek kifeje- zetten kutyák számára lettek fejlesztve, azonban a megfelelően, testsúly szerint alkalmazott adagolás esetén, hathatós segítséget nyújthatnak a beteg cicáknak is!

A K9 Immunity főbb összetevői (500 mg-os kapszula):

Alapanyag

Főbb hatóanyagok

Élettani hatás

Cordyceps sinensis

- 83,3 mg

Cordycepi

anti-tumor, metasztázis (áttét) gátló hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti; baktérium gátló; trigliceridszint csökkentő; antioxidáns;

Agaricus blazei Murill

- 83,3 mg

Lentinan

anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló;

Ganoderma lucidum

- 83,3 mg

Ganoderán (Béta-Glükán)

immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;

metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását;

Coriolus versicolor

- 83,3 mg

- Krestin (PSK)

(Béta-Glükán)

 

- Poliszacharid-

peptid (PSP)

immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;

metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását; anti-tumor hatás; antioxidáns;

Grifola frondosa

- 83,3 mg

D-frakció

fokozza a makrofágok és a T-sejtek aktivitását; anti-tumor és immunmoduláns hatás; metasztázis (áttét) gátló; tumorsejtek direkt megsemmisítése; vércukorszint csökkentő hatás;

Lentinula edodes

- 83,3 mg

Lentinan és LEM

anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló; koleszterincsökkentő; allergia- és gyulladáscsökkentő;

 

 

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.