Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


K9 TRANSFER FACTOR

Táplálékkigészítő a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a felismerés képességéért, a megfelelő immunválaszért kutyáknak és macskáknak.


Márka: K9
Specialitás: daganatos betegségek kiegészítő kezelésére, K9 készítmények

Bruttó ár:
16 900 Ft
-tól
-5%
K9 TRANSFER FACTOR 2X30 DB
Darabár: 16 055 Ft/doboz

32 110 Ft
33 800 Ft
32 110 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
321
hűségpont
K9 TRANSFER FACTOR 30 DB

16 900 Ft
16 900 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
169
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Táplálékkigészítő a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a felismerés képességéért, a megfelelő immunválaszért kutyáknak és macskáknak.

A transzferfaktorok a kolosztrumban található kicsiny “hírvivő” molekulák. Létezésüket 1949-ben Dr.H. Sherwood Lawrence fedezte fel TBC kutatás közben. A kolosztrum, vagyis az előtej csak közvetlenül a szülés utáni pár napban termelődik az emlősöknél, így az embereknél is. Az újszülött immunrendszere az előtejjel kapja meg az első immuninformációt, ez készteti az első védekező reakcióra.

A K9 Transfer Factor™ -ban lévő „hírvivő” molekulák feladatai többek közt:

- sejtről sejtre továbbítani a patogének (kórokozók) felismerésének képességét anélkül, hogy az adott sejt találkozott volna már a kórokozóval,
- aktivizálja és válaszra készteti az immunrendszert az idegen (rosszindulatú) sejtekkel szemben
- „intelligenciájuknak” köszönhetően, immunszupresszív és immunmoduláló tulajdonsággal is rendelkeznek, vagyis ha szükséges csökkentik, illetve fokozzák az immunrendszer működését. (immunrendszer alulműködés pl.: különböző daganatok, AIDS; immunrendszer túlműködés pl.: allergia, autoimmun,)
- emlékeznek a mikroorganizmusokra, így egy esetleges következő támadás esetén gyorsabb, hatékonyabb az immunválasz.

A K9 Transfer Factor™ egy kifejezetten a kutyák számára fejlesztett, hozzáadott rák ellenes (IP6 – inozitol-hexafoszfát, SOD -  szuperoxid-dizmutáz) összetevőket is tartalmazó, máj ízesítésű táplálék-kiegészítő készít- mény.

Nem rák elleni csodaszer, a szervezet daganattal szembeni fellépését javítja.

Önmagában a daganattal szemben nincs igazi hatása. Jelentősége, hogy javítja az immunmoduláló szer, a K-9 Immunity™ felszívódását, és biológiai hasznosulását. A K-9 Immunity™ és K9 Transfer Factor™ együttes használata bizonyítottan eredményesebb, mint külön-külön.

Míg a K-9 Immunity™ javítja az immunrendszer működését, addig a K9 Transfer Factor™ a fent említett tulajdonságai révén:

- Segíti a szervezeten belüli információáramlást
- Fokozza a K-9 Immunity™ által „újraindult” immunrendszer reagálási idejét és hatékonyságát
- Hozzájárul az immunrendszer szabályozott működéséhez
- Segíti a normálisan működő szervezetet a további megbetegedésekkel szemben

A K9 Transfer Factor™ főbb összetevői:

- Fölözött kolosztrum por: 409 mg
- Szuperoxid-dizmutáz (SOD): 425 mg
- Dikalcium-foszfát: 680 mg
- Granulált dextróz: 500 mg
- Porított szárnyas máj: 566 mg

Kiszerelés:

30 db tabletta/doboz

Adagolás és alkalmazás:

11 kg alatti kutyáknak: naponta ½ tabletta, 11 kg feletti kutyáknak: naponta 1 tabletta, közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy az eleségbe keverve.

Macskáknak is:

A kutyák és macskák szervezete, valamint immunrendszere nagyon hasonló egymáshoz. Bár a K-9 Immunity™ és a K9 Transfer Factor™ termékek kifeje- zetten kutyák számára lettek fejlesztve, azonban a megfelelően, testsúly szerint alkalmazott adagolás esetén, hathatós segítséget nyújthatnak a beteg cicáknak is!

 

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.