Munkanapokon 9 – 17 óráig
06 30 459 8470

KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ RENDSZEREK

Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára.


Márka: KIPPY VITA

Bruttó ár:
58 990 Ft
-tól
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ FEKETE

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ KÉK

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ PINK

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára.

Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik.
 

 

Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár.

Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön.

*Egyéves nyomkövetési szolgáltatás díját a vételár tartalmazza. Látogass el a www.kippy.eu oldalra, ahol megtudhatod a szolgáltatás költségét, a második és az azt követő években.

Jellezmők:

- A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára.
- A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak.
- A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott.
- Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről.
- Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens.
- Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható.
- Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak.
- Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország.

Nyomkövető rendszer:

Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt.

GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül.

Alkalmazás:
Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden.

Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját.


 

Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás:

- Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en
- Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on
- Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on

Funkciók:

Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen.

Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt.

Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet.

Így rögzítsd a nyakörvre a Kippy készüléket: