Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ RENDSZEREK

Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára.Bruttó ár:
58 990 Ft
-tól
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ FEKETE

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ KÉK

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont
KIPPY GPS NYOMKÖVETŐ PINK

58 990 Ft
58 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
590
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára.

Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik.
 

 

Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár.

Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön.

*Egyéves nyomkövetési szolgáltatás díját a vételár tartalmazza. Látogass el a www.kippy.eu oldalra, ahol megtudhatod a szolgáltatás költségét, a második és az azt követő években.

Jellezmők:

- A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára.
- A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak.
- A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott.
- Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről.
- Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens.
- Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható.
- Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak.
- Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország.

Nyomkövető rendszer:

Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt.

GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül.

Alkalmazás:
Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden.

Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját.


 

Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás:

- Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en
- Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on
- Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on

Funkciók:

Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen.

Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt.

Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet.

Így rögzítsd a nyakörvre a Kippy készüléket: