Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

LEONARDO FIBER TABLETTA

A Leonardo készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek macskájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik macskájának, akár egy jutalomfalat.


Márka: LEONARDO
Specialitás: cukorbetegség kiegészítő kezelésére, emésztési problémák, hasmenés kezelésére, szőrlabda képződés ellen, túlsúly csökkentés

Bruttó ár:
6 899 Ft
-tól
-5%
LEONARDO FIBER 2x260 DB TABLETTA

20 805 Ft
20 805 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
208
hűségpont
LEONARDO FIBER 260 DB TABLETTA

10 950 Ft
10 950 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
110
hűségpont
LEONARDO FIBER 140 DB TABLETTA

6 899 Ft
6 899 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
69
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A Leonardo készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek macskájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik macskájának, akár egy jutalomfalat.

A Leonardo Fiber a túlsúly csökkentésére, emésztési zavarok szabályozására és a lenyelt szőr kíméletes eltávolítására szolgál. A tabletták kiegészítik a macska tápanyagellátását természetes ballasztanyagokkal és L-karnitinnel. Erősen laktató hatása van és pozitívan hat az anyagcserére. Különösen alkalmas túlsúlyos macskáknak a testsúly csökkentésére és normál testsúlyú macskák súlyának megtartására idősebb korban vagy a kisebb aktivitási időszakában. A ballasztanyag tartalma miatt ugyancsak ajánljuk emésztési problémákkal küzdő macskáknak az emésztés stabilizálására, a lenyelt szőr kiválasztására, illetve cukorbeteg macskáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedés elhúzására, késleltetésére.

A Leonardo Fiber tabletták teljesen természetes forrásból származnak.

Etetési javaslat:

1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: kb.10-12 tabletta naponta egy kifejlett kb. 5 kg testtömegű macska számára.
1/2 adagolás emésztési zavarkra /súlystabilizálásra, a szőrlabdácskák képződésének elkerülésére: kb.4-6 tabletta naponta egy kifejlett kb. 5 kg testtömegű macska számára.
A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókura esetén 2-3 alkalomra elosztva adni.
A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell. A testsúly csökkentéshez minimum 4-6 hétig javasoljuk a Leonardo Fiber® etetését. Szükség esetén a Leonardo Fiber® táplálékkiegészítést, 2-3 hónap múlva ismételjük meg.

A minőségi táppal és a vegyes étrenddel etetett macskák a számunkra szükséges vitaminokhoz többé-kevésbé hozzájutnak. Amennyiben ez nem áll fenn, úgy cicájának vitalitását fokozhatja vitamin készítményekkel. A macskák már nem a megszokott vadászó-ragadozó életmódot élik amelynek során a préda minden részét elfogyasztották. Szervezetük nem képes előállítani az A-vitamint kerotinokból. A-vitaminhoz nagy mennyiségben juthatnak hozzá például a májból, mely a legtöbbet tartalmazza a húsételek közül, de túlzott fogyasztása esetén igen komoly csontelváltozások lépnek fel. Ezért sokkal biztonságosabb és költséghatékonyabb a multivitamin készítmények adagolása. Sose adjunk állatainknak emberi fogyasztásra szánt vitamint a túladagolás veszélye miatt. A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű LEONARDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg cicája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.