Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


NUTRISCIENCE ARTHRI-AID ÍZÜLETVÉDŐ KÉSZÍTMÉNY

Folyékony ízületvédő táplálékkiegészítő készítmény, mely kutyáknak és macskáknak egyaránt ajánlott


Márka: NUTRISCIENCE
Specialitás: izületek, kötőszövet, porc támogatása

Bruttó ár:
6 400 Ft
-tól
NUTRISCIENCE ARTHRI-AID ÍZÜLETVÉDŐ KÉSZÍTMÉNY 250 ML

6 400 Ft
6 400 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
64
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Folyékony ízületvédő táplálékkiegészítő készítmény, mely kutyáknak és macskáknak egyaránt ajánlott

Az ArthriAid az ízületek élettani működéséhez nélkülözhetetlen hatóanyagok (glükózamino-glikán, kondroitin-szulfát, MSM, C-vitamin és mangán) egyedülálló kombinációja. Az ízületek mozgékonyságának és a porcok rugalmasságának elősegítésére kifejlesztett táplálékiegészítő készítmény. A flakon tetején elhelyezett adagolópumpa megkönnyíti az egyszerű és pontos adagolását.

Adagolás:
Adjunk 0,5ml ArthriAid testtömegkg-onként.
5 kg testsúlyig napi 2,5ml,
5-10 kg között napi 5 ml,
10-20 kg között napi 10ml,
20-30 kg között napi 15 ml,
30 kg felett napi 15 ml,
40 kg feletti kutyák esetében max. napi 20 ml,
1 pumpálás = kb. 2,5 ml
A napi adag 2-3 hét után – általában a felére– csökkenthető az állat egyedi igényeinek megfelelően.

Összetétel:
1 ml ArthriAid tartalmaz: Glükózamin-HCL 120 mg, Kondroitin-szulfát 48mg, C-vitamin 10mg, Mangán-szulfát 0,5mg, Metil-szulfonil-metán (MSM) 50mg.

Száraz helyen, 15-25C között, gyermekektől elzárva tartandó! Közvetlen napfénytől óvjuk!

Garantált beltartalom:
Szénhidrát 24,5%, Nyers protein 4,8%, Nyers olaj és zsír <0,5%, Nyers rost <0,5%, Nyers hamu 1,4%, Nedvesség 69,3%, Kalóriaérték 117 kcal/100g

 

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.