Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

PETMATE FÉMKETRECEK

Az amerika PETMATE termékcsalád mobil fémketreceit az új,innovatív tervezés, a rozsdamentességet biztosító festés és a drótszerkezet hosszúirányú hajtása teszi egyedivé a többi piacon lévő fémketreccel szemben. A ketrec aljára belülről rögzíthető etetőtálnak köszönhetően kedvencünket a ketrecen belül is etethetjük és itathatjuk anélkül,hogy kiengednénk. A ketrecek lekerekített sarkai biztonságot nyújtanak a ketrec körül sétálók számára is.


Márka: PETMATE

Bruttó ár:
18 590 Ft
-tól
-15%
FÉMKETREC MOBIL, 2 AJTÓS LARGE (90 CM x 60 CM x 68 CM)

30 690 Ft
32 085 Ft
30 690 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
307
hűségpont
-15%
FÉMKETREC MOBIL, 2 AJTÓS INTERMEDIUM (75 CM x 53 CM x 60 CM)

25 520 Ft
26 680 Ft
25 520 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
255
hűségpont
-15%
FÉMKETREC MOBIL, 2 AJTÓS MEDIUM (60 CM x 45 CM x 53 CM)

18 590 Ft
19 435 Ft
18 590 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
186
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Az amerika PETMATE termékcsalád mobil fémketreceit az új,innovatív tervezés, a rozsdamentességet biztosító festés és a drótszerkezet hosszúirányú hajtása teszi egyedivé a többi piacon lévő fémketreccel szemben. A ketrec aljára belülről rögzíthető etetőtálnak köszönhetően kedvencünket a ketrecen belül is etethetjük és itathatjuk anélkül,hogy kiengednénk. A ketrecek lekerekített sarkai biztonságot nyújtanak a ketrec körül sétálók számára is. A ketrec takarítása,tisztántartása is egyszerű. a kényelmes szállítást a lehajtható fogantyúk biztosítják. A különösen könnyű,de stabil szerkezetű mobil fémketrecek használata nem csak a kiállítások szükséges impozáns kelléke,egyszerű összeszerelhetősége jóvoltából a hétköznapokra is ajánlott.

A szállítóbox elengedhetetlen kelléke a háziállat-tartásnak, amivel kedvenceink utaztatása ma már nem jelent akadályt. Célunk az legyen, hogy kedvencünk számára a szállítás a lehető legkevesebb megterheléssel járjon, kényelmesen és biztonságban érezhesse magát „mozgó házában”. Némely állatok nehezebben viselik a bezártságot, így javasoljuk, hogy kezdetben hagyja nyitva a szállítóbox ajtaját, hogy az állat önszántából fedezhesse fel a helyet. Még az első, hosszabb úton történő használata előtt szoktassa hozzá az állatot. Induljanak el rövidebb kirándulásokra, hogy kedvence megszokhassa az új környezetet és pozitív élményekkel társuljon ideiglenes házikója. Ezáltal bármilyen idegen környezetben otthonosan és biztonságban fogja érezni magát kedvence. Az autóban történő utaztatáskor különösen javasolt a szállítóbox használata tekintettel arra, hogy a legtöbb állatban riadalmat kelt az autóban való utazás és balesetveszélyes lehet. Amennyiben megszokja, hogy kis búvóhelye számára védelmet jelent, úgy hosszabb utakra is bátran magunkkal vihetjük őket gond nélkül. A szállítóboxot úgy helyezzük el, hogy az állat szabadon kiláthasson vagy Ön is a látóterébe kerülhessen, mert így erősíti benne a biztonságérzetet. Továbbá gondoskodjunk a szabad levegőáramlásról. A textilből készült szállító táskák előnye, hogy kis helyen is elférnek, könnyűek és egyszerűen tisztíthatóak, viszont kedvencünk könnyen kicselezheti a kijutást. A műanyag szállítóboxok a legideálisabbak. Fontos, hogy az állat számára megfelelő méretet vásároljuk, így kényelmesen felállhatnak, mozoghatnak benne. Nagyon ügyeljünk a vásárolt szállítóbox megfelelő szellőzésére és javasoljuk a strapabíró fém ajtókkal felszerelt boxokat, melyek ajtajára praktikus itató tál is felakasztható.