Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


VISÁN HEALTHY DOG BEEF

100% komplett és kiegyensúlyozott kutyatáp felnőtt kutyák számára.

Összetevők: Válogatott gabonamagvak (min. 4% rizs), hús és egyéb állati melléktermékek (min. 4% ökör), növényi eredetű melléktermékek (min. 4% cukorrépapép), baromfi olaj, ásványi anyagok, hidrolizált baromfi máj, élesztő, méhpempő: 30 mg/kg.


Márka: VISÁN
Kor: felnőtt
Méret: kistestű, közepes testű, nagytestű

Bruttó ár:
7 610 Ft
-tól
-22%
VISÁN HEALTHY DOG BEEF 2X15 KG

14 915 Ft
18 260 Ft
14 915 Ft
(497 Ft/kg)
Napi ktg: 224 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
149
hűségpont
-20%
VISÁN HEALTHY DOG BEEF 15 KG

7 610 Ft
9 130 Ft
7 610 Ft
(507 Ft/kg)
Napi ktg: 228 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
76
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

100% komplett és kiegyensúlyozott kutyatáp felnőtt kutyák számára.

Összetevők: Válogatott gabonamagvak (min. 4% rizs), hús és egyéb állati melléktermékek (min. 4% ökör), növényi eredetű melléktermékek (min. 4% cukorrépapép), baromfi olaj, ásványi anyagok, hidrolizált baromfi máj, élesztő, méhpempő: 30 mg/kg.

Analitikai alkotóelemek: nyers fehérje: 24%, nyers olaj és zsírok: 12%, nyers rost: 3,75%, nyers hamu: 9,75%, kalcium: 2,2%, foszfor: 1,35%
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 10,000 UI/Kg, D3 Vitamin: 1,250 UI/Kg, E vitamin (alfatokoferol): 90 mg/kg. Vas (vas-szulfát-monohidrát): 75 mg/kg. Jód (kálium-jodid): 3,5 mg/kg. Kobalt (szulfát-heptahidrát): 1,5 mg/kg. Réz (réz-szulfát-víz): 10 mg/kg. Mangán (szulfát) 7,5 mg/kg. Cink (oxid): 150 mg/kg. Szelén (nátrium-szelenit): 0,15 mg/kg.
Technológiai adalékanyagok: Tartósítószerek és antioxidánsok.

Ha előzőleg más típusú táppal etette kutyáját, érdemes az első három napban fokozatosan adagolni az új tápot. Napi kétszeri etetés javasolt, a napi etetési útmutatónak megfelelően. Az útmutató csak ajánlás, a kutya fogyasztása függhet a korától, temperamentumától és az aktivitási szintjétől.

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.