Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

DOGTECH : a legjobb kutyahámok akciós áron - PacsiZoo.hu

A DogTech 17 éves tapasztalatának eredményeképp lett kiválósága a kiképző felszereléseknek. A cég mindig arra helyezte a hangsúlyt, hogy a lehető legkiválóbb szolgáltatást kaphassák meg mind a kiképzők, mind a hatósági szervek, mind a hobbi kutyatulajdonosok és ez a mai napig változatlanul a cég alapfilozófiája. A dizájn fontosságát ugyanolyan súllyal kezelik, mint a minőséget, sőt utóbbi talán még meghatározóbb szemben a konkurens, ezen a területen értékesítő cégekkel. A DogTech folyamatosan fejleszti termékeit, rendőrségi szakemberekkel és kiképző szakemberekkel karöltve, akik a praktikus, kényelmes és strapabíró felszerelések mellett érdekeltek. A DogTech felszerelések ezért mindig több lépcsős folyamat során érik el végső formájukat és lesznek kedvenc eszközei a vásárlónak. Választékukban megtalálunk mindent, amire egy kutyatulajdonosnak vagy kutyakiképzőnek szüksége lehet. A húzó-és sporthámoktól kezdve, a bőr és nylon nyakörveken át a pórázokig az apport felszerelésekig és játékokig mindent megtalálunk. A szájkosarak kínálatából még a rendőrségi szájkosarak is beszerezhetőek.  Továbbá a DogTech kutyás sportruházatról sem szabad elfeledkeznünk, amely divatos és egyben minőségi alternatívát nyújt a kutyás sportviseletre.

A DogTech piacvezető szerepéhez híven, garanciát vállal a felszerelések minőségéért és tartósságáért. A felszerelések 80%-át saját üzemükben gyártják, amely biztosíték arra, hogy mindig a lehető legmagasabb szintű minőséget kapja a vásárló.

A Pacsizoo-nál a legkedvezőbb áron válogathatunk a DogTech termékei közül. A kutyás és kutyasporthoz szükséges felszerelések teljes skálája megtalálható a Pacsizoo webáruházában, ahogy a DogTech nevével fémjelzett kutyás sportruházat is, a leírásban részletes, pontos és áttekinthető mérettáblázattal ellátva. Keresse a DogTech termékeit a pacsizoo webáruházban kedvező áron, ingyenes házhozszállítással.

 

 

 

 

 

 

Oldalak