Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

On-line bankkártyás fizetés

 


Webáruházunk részére a Borgun és az B-Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetés választása esetén átirányítunk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetést nem a webáruházban, hanem közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon bonyolítod le.

Webáruházunk a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!A sikeres fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség:

- Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
- A kártya érvényességi ideje, lejárati dátuma (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
- Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyán nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)

A kártya adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a Borgun fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban automatikusan átirányít a rendszer a kártyát kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik és értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről. Ezután a rendszer visszairányít a webáruház felületére. Amenynyiben az azonosítás sikertelen, a tranzakció is sikertelenül végződik.

Webáruházunkban elfogadható kártyatípusok:

- MasterCard (dombornyomott)
- Visa (dombornyomott)
- Visa Electron (nem dombornyomott) - a Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyát kibocsátó banknál engedélyezted az internetes vásárláshoz való kártyahasználatot, a bankkártyás fizetésnek semmi akadálya. Ha ebben nem vagy biztos, keresd fel a kártyát kibocsátó bankot további információkért!
- Maestro  - A Borgun internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyát kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Ha gond adódna, kérjük, keresd fel bankfiókod a további információkért!

 

Minőségi kutyatápok legjobb webáruháza. Acana, Brit, Josera kutyatápok akciós áron! Ingyenes házhozszállítás