Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

HŰSÉGPROGRAM

Mi valódi értéket adunk a kezedbe

Vásárlóink bizalmát meghálálva a Pacsizoo is lehetőséget kínál hűségpontok gyűjtésére minden vásárlásod után. Az egy-egy termék után kapható hűségpont értéke az adott termék mellett található. Hűségpont kizárólag regisztrált felhasználóként gyűjthető illetve vehető igénybe, így kérjük, vásárlásod megkezdése előtt végezd el a szükséges regisztrációs lépéseket. Ha ezt már korábban megtetted, nincs is más teendőd, csak belépni a rendszerbe. Egyenleged bármikor ellenőrizhető és nyomon követhető a „Saját adataim” – „Hűségpont” menüpontban.

Egy hűségpont értéke 1 Forint.

Nekünk valóban fontos a hűséged

A Pacsizoo kisállateledel és felszerelés webáruházban egyedülállóan magasak a kapható hűségpont értékek egy-egy vásárlásod után! Valódi értéket kínálunk, mert a hűségpontokat tényleges fizetőeszközként használhatod fel vásárlásaid során! A termékhez rendelt hűségpontokat folyamatosan jóváírjuk a virtuális számládon, melyet gyűjthetsz, illetve akár azonnal le is vásárolhatsz a megrendelt termék (szállítási díj nélküli) értékének akár az 15%-áig! Maradék pontjaid az érvényességi időn belül bármikor szabadon felhasználhatod. Amennyiben 10 ezer forint feletti értékben vásárolsz, kérjük, mindig ügyelj arra, hogy hűségpontjaid beváltása során a rendelésed összértéke ne csökkenjen az ingyenes kiszállítás értékhatára (10.000 Ft) alá. A szállítási díj hűségponttal történő fizetésére nincs lehetőség.

Fontos tudnivalók:

Azonnali bankkártyás fizetés esetén sajnos nincs mód hűségpont beváltására.

A vásárlás során kapott pontok érvényessége 4 hónap, így a 4 hónapnál régebben szerzett, fel nem használt pontok törlésre kerülnek.

Beváltott hűségpontjaid munkatársunk a rendelésed feldolgozása után írja jóvá. Ezt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a levásárolt hűségpontok értékével csökkentett végösszegű számlával.

Átutalásos fizetési mód választása esetén kérjük, minden esetben várd meg a rendelés feldolgozását és csak az ez után kiküldött e-mail illetve SMS értesítés után indítsd el az utalást.

A hűségpont kedvezmény rendszerünk az internetes rendelések esetén érvényes, a Vevőkártya programunkkal nyújtott kedvezményekkel nem vonhatóak össze.

A pontok jóváírását minden esetben bizalmunk jeléül megelőlegezzük Neked, azonban meghiúsult vásárlás esetén vagy átvétel hiányában az adott rendelés után járó pontok értéke utólagosan törlésre kerül a rendszerben.

A pontok készpénzre történő beváltására nincs lehetőség.utoljára módosítva: 2016.05.02.

 

pacsizoo.hu állateledel webáruház - a legjobb kutyatápok, macskaeledelek akciós áron!