Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

KUTYÁKNAK - etetőtál, itatótál

A jó tál nem dől fel és egyhelyben marad. Ezt általában szélesítéssel és gumírozással szokták megoldani, vagy kicsit nagyobb súlyúra tervezik a tálkát. A tartó lábakkal felszerelt fémedény állítható a kutya magasságához, praktikus, ötletes. A műanyagtálak szintén praktikusak, könnyen tisztán tarthatók. Léteznek önetető/önitató tálak is mind kutyáknak, mind macskáknak. Ma már létezik – és természetesen a Pacsizoo-nál is kapható - evéslassító etetőtál is, amely a belső kialakításával ellehetetleníti az étel behabzsolását. Hosszú fülű kutyafajtáknak is kapható keskeny és magasított tál, amelybe nem tud belelógni a fülük. Találd meg nálunk a megfelelőt!