Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


.

Ingyenes házhozszállítás

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ORSZÁGOSAN MINDEN 10 000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN!

 

 

A házhozszállítás Zsámbék, Herceghalom, Páty, Tök, Perbál, Szomor településekre
már 2 000 Ft feletti rendelés esetén  INGYENES!


 

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A Webáruházban megrendelt termékek  házhozszállítását a TRANS-O-FLEX Futárszolgálat teljesíti. Felhívjuk figyelmét, hogy a 35 kg-ot meghaladó csomagsúly esetén (túlméretes csomag) a 35 kg-ot meghaladó tételeket csak külön csomagban tudjuk feladni és kiszállítani. Amennyiben a 35 kg-ot meghaladó tételek értéke nem éri el a 10.000 Ft összeghatárt, abban az esetben a második csomagra 980 Ft szállítási felárat számít fel a futárcég, amelyet közvetített szolgáltatásként továbbszámlázunk.

Házhozszállítási díjak:

10 000 Ft feletti megrendelés esetén - INGYENES!

10 000 Ft alatti  megrendelés esetén - 980 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy házhozszállítás esetén a pontos szállítási költségről, illetve a fizetés végösszegéről a rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy átutalásos fizetés esetén az utalást csak ez után, a pontos szállítási költség ismeretében indítsa el! Csomagját a futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. Miután a megbízott futárcég munkatársa átvette cégünktől a Vevő által megrendelt csomagot, a szállítás pontos időpontjáról a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. tud felvilágosítást adni. A csomag felvételéről, illetve a kézbesítés időpontjáról a Vevő e-mailben kap tájékoztatást, illetve a megrendelt csomag aktuális állapota online nyomon követhető.


TOVÁBBI DÍJMENTES KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSAINK

 

SMS értesítés a csomag feladásáról

A csomag futárszolgálatnak történő átadását követően SMS értesítést küldünk a címzettnek az átadás tényéről. A kézbesítés a csomag feladását követő munkanap történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a pénteki napon átadott csomagokat a futárszolgálat csak a következő hét hétfői napján kézbesíti. Átutalásos fizetési mód választása esetén - az utaláshoz szükséges részletes adatokat tartalmazó - SMS -ben értesítjük arról, hogy a tranzakciót megindíthatja.

Előnyei:
• Tervezhetőség (a címzett így értesül róla, hogy a csomagja feladásra került és 24 órán belül megkapja azt)
• Nem szükséges az e-mail postafiókját ellenőriznie
• Nem szükséges az ügyfélszolgálaton érdeklődni a várható érkezés idejéről
 

A várható kézbesítési időablak megadása

A kézbesítés napjának reggelén az értesítés részeként a címzettet  egy 2 órás intervallumra szűkített várható kézbesítési időablakról informáljuk.

Előnyei:
• 2 órás várható kézbesítési időintervallum
• Tervezhetőség (a címzettnek nem szükséges egész nap a megadott címen tartózkodnia, valamint ügyfélszolgálatunkat, futárunkat hívni pontosabb információért)
• Nem szükséges az ügyfélszolgálaton érdeklődni a várható érkezés idejéről
 

Rugalmas kézbesítés

A kézbesítés napjának reggelén az értesítés részeként, a címzettnek küldöt e-mail értesítésben küldött linkre kattintva a címzettnek lehetősége nyílik későbbi kiszállítási napra (akár 5 munkanappal eltolva), illetve más címre kérnie a csomag kézbesítését.

Előnyei:
• A címzettnek lehetősége van módosítani a kiszállítás dátumát
• A kézbesítési dátum módosítása: max. 5 munkanappal késleltethető
• A címzettnek lehetősége van módosítani a kiszállítás címét

 

Eltérő címre történő szállítás
Kérheti a megrendeléskor megadott szállítási címtől eltérő címre a szállítást, amennyiben a visszaigazoló e-mailben szereplő szállítási időpontot megelőző 24 órával ezt az igényét a vevőszolgálaton (telefon: 06/30-459-8470 vagy e-mail: info@pacsizoo.hu) jelzi. Amennyiben már a csomag feladását követően kéri az eltérő címre szállítást, akkor erre is lehetősége van, amennyiben igénybe veszi a díjmentes "rugalmas kézbesítés" szolgáltatásunkat. (lásd feljebb)

Személyes átvétel szaküzletünkben - 1119 Budapest, Andor u. 60. - INGYENES

Szaküzletünk nyitva tartása:

Hétfő – Péntek: 9:00 - 18:00 óráig

Szombaton és vasárnap: zárva

 


Személyes átvétel esetén lehetősége van a rendelés helyszíni módosítására és akár a rendelés kibővítésére is a készleten lévő termékekkel.


Házhozszállítási határidő
Felhívjuk figyelmét, hogy egyes beszállító partnereink aktuális készletjelzése webáruházunkba 24 órás késéssel érkezik be, így előfordulhat, hogy a „raktáron” jelzéssel ellátott termék már nem elérhető. A megrendelt termékek szállítási határideje 2-5 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőkön belül nem tud megvalósulni, a webáruház ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vevőt és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről. Ettől eltérő szállítás is lehetséges, amennyiben a termék sem a Szolgáltatónál, sem a gyártónál, illetve a nagykereskedőnél nincs raktáron. Ebben az esetben a termék a megrendelésének napjától számított 5 munkanapon túl kerül kiszállításra, amiről a Vevő külön értesítést kap. Az eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli.