Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

Szállítási és átvételi lehetőségek

 

 

 

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ORSZÁGOSAN MINDEN 10 000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN!

 

 

 


SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A szállítási idő munkanapokra értendő, így a pénteken 11:00 óra után illetve a hétvégén leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra, mely így a rendelésleadás 1. napjának számít! A hétköznap 11:00 óráig leadott rendelés szállítása raktáron jelzés esetén minimum 2 munkanap, több termék rendelése vagy ideiglenes készlethiány esetén maximum 4 munkanap. Külső raktáron jelzés esetén a kiszállítás maximum 5 munkanap. Amennyiben a szállítási határidőt rajtunk kívülálló okok miatt nem tudnánk tartani, arról munkatársunk értesíteni fog! Az eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

A raktáron jelzéssel ellátott termék esetén előfordulhat, hogy a terméket egy korábban beérkező rendelés miatt külső raktárunkból kell átszállítanunk, így a szállítási idő változhat!

Személyes átvétel esetén kérjük, mindenképp várd meg munkatársunk visszaigazolását, hogy a termék átvehető!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Csomagod a futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani. Miután a megbízott futárcég munkatársa átvette cégünktől a megrendelt csomagot, a szállítás pontos időpontjáról a Futárcég tud felvilágosítást adni. A csomag felvételéről, illetve a kézbesítés időpontjáról e-mailben kapsz tájékoztatást, illetve a megrendelt csomag aktuális állapota online nyomon követhető.

Házhozszállítási díjak:

10 000 Ft feletti megrendelés esetén - INGYENES!

10 000 Ft alatti  megrendelés esetén - 980 Ft


TOVÁBBI DÍJMENTES KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSAINK

Azonnali Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a Borgun és az B-Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.Bankkártyás fizetés választása esetén átirányítunk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetést nem a webáruházban, hanem közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon bonyolítod le. Webáruházunk a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

Előnye:
• Nem szükséges kézbesítéskor a készpézes fizetéssel és a pontos összeg összekészítéséval bajlódni.
 

Előzetes e-mail értesítés

A csomag futárszolgálatnak történő átadását követően e-mail értesítést küldünk a címzettnek az átadás tényéről. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd postafiókod "spam" azaz "levélszemét" mappáját is! A kézbesítés a csomag feladását követő munkanap történik. Felhívjuk figyelmed, hogy a pénteki napon átadott csomagokat a futárszolgálat csak a következő hét hétfői napján kézbesíti. A csomag kiszállításának napján a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld.

Előnyei:
• Tervezhetőség (a címzett így értesül róla, hogy a csomagját 2 mikor kézbesítik)
• Nem szükséges az ügyfélszolgálaton érdeklődni a várható érkezés idejéről
 

E-mail értesítés a kézbesítés napjának reggelén

A kézbesítés napjának reggelén a megbízott futárcég előzetes e-mail értesítést küld amely tartalmazza a csomag adatait és a futár közvetlen elérhetőségét.

Előnyei:
• Várható kézbesítési időintervallum
• Tervezhetőség (a címzettnek lehetősége van a futárral egyeztetni a kiszállítás várható idejéről)
• Nem szükséges az ügyfélszolgálaton érdeklődni a várható érkezés idejéről
 

Rugalmas kézbesítés

A kézbesítés napjának reggelén az értesítés részeként, a címzettnek küldöt e-mail értesítésben küldött linkre kattintva lehetőséged nyílik későbbi kiszállítási napra (akár 5 munkanappal eltolva), illetve más címre kérned a csomag kézbesítését.

Előnyei:
• A címzettnek lehetősége van módosítani a kiszállítás dátumát
• A kézbesítési dátum késleltethető
• A címzettnek lehetősége van módosítani a kiszállítás címét

 

Eltérő címre történő szállítás

Kérheted a megrendeléskor megadott szállítási címtől eltérő címre a szállítást, amennyiben a visszaigazoló e-mailben szereplő szállítási időpontot megelőző 24 órával ezt az igényed a vevőszolgálaton jelzed. Amennyiben már a csomag feladását követően kéred az eltérő címre szállítást, akkor erre is van lehetőség, amennyiben igénybe veszed a díjmentes "rugalmas kézbesítés" szolgáltatásunkat. (lásd feljebb)


Egyéb információk

Felhívjuk figyelmed, hogy egyes beszállító partnereink aktuális készletjelzése webáruházunkba 24 órás késéssel érkezik be, így előfordulhat, hogy a „raktáron” jelzéssel ellátott termék időközben nem elérhető. A megrendelt termékek szállítási határideje 2-5 munkanapot vesz igénybe. Ettől eltérő szállítás is lehetséges, amennyiben a termék sem a Szolgáltatónál, sem a gyártónál, illetve a nagykereskedőnél nincs raktáron. Ebben az esetben a termék a megrendelésének napjától számított 5 munkanapon túl kerül kiszállításra, amiről külön értesítünk.  Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli.