Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

VÁSÁRLÓINK ÍRTÁK

 

 

Én elsősorban azt köszönném meg Önöknek, hogy végre egy oldal, ahol nyugodtan tudok böngészgetni anélkül, hogy az összes létező irányból ne villogna a szemembe akciós felirat, százféle ajánlat, meg az áthúzós-lehúzós kamu árak, a 2+1 zsákos „remek” ajánlatok és minden más, ami arról szól, hogy vegyek olyat is és annyit, amire nincs is igazán szükségem. Önök a valós szakértelemmel tudják maguk mellett tartani a vevőiket, és nem a mi döntésünket minden létező módon befolyásoló tolakodó stílusukkal és módszerekkel. Őszinte elismerésem!

Szőnyi József

Előre szólok, hogy elfogult leszek, hiszen már régóta tőletek rendelek mindent a kutyáimnak. :)  Minden elismerésem a Tiétek! Nagyon jó lett az új oldalatok. Őszinte kommunikációról és valódi szakértelemről tanúskodik! Ezt csak így lehet csinálni, mert ebből tűnik ki az odafigyelés és az állatszeretet. További sok sikert, és sok elégedett vásárlót, mert megérdemlitek. Továbbra is az egyetlen állateledeles webáruház vagytok, akik ugyanazon minőség mellett állnak ki, és ezt kitartóan és céltudatosan teszik.

Ricsi és Szandi

Meg vagyok elégedve a valóban minőségi kínálattal. Korrektek az árak, segítőkész a kiszolgálás és ezért minőséget is kapok. Megérte váltani. Mindenkit csak biztatni tudok.

Lilla

Mindent megtalálok egy helyen, és nincs tele a webshop áthúzott árakkal, követhetetlen akciókkal. Az árak szimplán jók, nincs megtévesztés, megértetve a vevőkkel, hogy itt mit kapnak, mire számíthatnak. Megbízhatóság, szakértelem és korrektség. A legjobb párosítások.

                 H. Csaba

Egy ideje rendelek már Önöktől, és a gyors szállítás, a precizitás mellet kiemelném a kis apróságokat, amiket  a rendeléseim mellé küldenek. Egy apró figyelmesség néha igenis sokat jelent. Tetszik, hogy figyelnek a részletekre, és önmagukat is beleviszik a munkán túl. Ezért külön köszönet illeti Önöket. Csak így tovább!

           F.  Margó

Véletlenül akadtam az oldalra, és kellemes „csalódásként” ért, amit itt tapasztaltam, mert egyébként nehezen változtatok a már megszokott dolgaimon. A választék valóban minőségi, figyelve az apróbb részletekre is, mint a speciális esetek, termékszűrési lehetőségek, amellyel rengeteg időt megspórolok.  A cicám eléggé kényes, oda kell figyelnem rá és olyan táplálékot biztosítani, ami hozzájárul a gyógyulásához. A ti webshopotok erre tökéletes. Örömmel tapasztalom a választék és az oldalatok színességét minden tekintetben. Engem megnyertetek.

                                                  Eszti

Remélem, Önök sokakhoz eljutnak. Színvonalas a kiszolgálás, ami nem mellesleg a megszokottnál gyorsabb is.

                                                                                          Anita

Végre egy olyan oldal, ahol, ha rendelek, nem tömik tele a fiókom hírlevéllel és fölösleges szeméttel. Nem arra ébredek, hogy „hogyan tegyük szebbé a napját”, „rendeljen most tőlünk”, „vissza nem térő ajánlat”. Köszönöm a megtakarított időt és energiát. Hajrá!

                                                                                                           Attila

Lenne egy észrevételem az oldallal kapcsolatban. Tudom, hogy webshopról van szó, és nem elsősorban kutya és macska rovatról cikkekkel, de részemről otthonosabb lenne az oldal, ha lenne egy fotó vagy érdekes történetek rovat is, ahová azok a képek kerülhetnének, amelyen a forgalmazott táplálékot fogyasztaná az öleb, vagy pl. egy Pacsizoo-ból rendelt nyakövvel szalad a szabadban. Vicces történetekkel lehetne tarkítani. Csak egy ötlet. Jó az oldal. Köszi.

Német Vera

Nagyon egyedi és vicces a logótok. Sokszor jókedvre derít. :)

                                                                                                           Anna

Én nem vagyok a nagy szavak embere, ezért csak annyit mondanék, hogy állatnak és embernek is a gyomrán át vezet az út a szívéhez. Ez itt garantáltan megvan. Kedvező árak, bő válaszék. Ja, és gyors a kiszállítás.

Gábor

Jól kezelhető, átlátható és színes a webáruház. Egyik ismerősöm ajánlotta az oldalt a jó árak miatt, meg, mert a kutyája rákapott a Belcando -ra. Nem néztem körbe a piacon, hogy vajon merre kapható még, egyébként sem szoktam a bulldognak netről rendelni, de meggyőztetek. Minden elismerésem.

                                                                                      Jocó

Én a szokásos kutyatáp mellé játékot is vettem nálatok, és hát Manó azóta állandóan azt rágja, húzza jobbra-balra a lakásban. Azzal alszik, azzal kel, és persze jelzi (hangos csaholással), ha a sétákra nem visszük magunkkal. Addig egy tapodtat sem hajlandó tenni, míg a zsebemben nincs az áru.           

                                                       Nagyné Szilvi

Nekem nagyon tetszik a Pacsizoo név. Olyan játékos és kedves, mint amilyennek egy kisállatnak lennie kell. Igazán találó és kifejező, akárki ötlete is volt. Elégedett vagyok a kínálattal és az ügyfélszolgálat is igazán segítőkész. Egy nagy pacsi a pacsizoo-nak.

                                                                Gréti

Kevés hangsúlyt kap az élősködők elleni védelem. Rendkívül fontos, hiszen sokan lakásban tartjuk az állatokat. Az ultrahangos távoltartók beváltak, itt korrekt áron hozzájutottunk. Azóta tiszta a környezetünk és jóleső érzés összebújni kellemetlenkedők nélkül.

                                                      Ricsi és Gabriella

Az én mottóm:” úgy szeretni, ahogy ő szeret engem”. Igyekszem meghálálni Lui szeretetét és viszonozni azzal, hogy odafigyelek mind az egészséges táplálására, mind arra, hogy meglegyen a komfortérzete. Ehhez megfelelő, de mégis pénztárcakímélő termékekre találtunk önöknél. Köszönjük.

                                                                                                    András és Era

 

 

pacsizoo.hu állateledel webáruház - a legjobb kutyatápok, macskaeledelek akciós áron!
Minőségi kutyatápok legjobb webáruháza. Acana, Brit, Josera kutyaeledelek akciós áron! Ingyenes házhozszállítás!