Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

KUTYÁKNAK - jutalomfalatok

A jutalomfalatokat túl azon, hogy finomak, legfőképp kedvencünk figyelmének lekötése érdekében szeretjük megvásárolni. Miközben a jutalomfalatok rágásra ösztönöznek és tisztítják a fogakat, a speciálisabb csemegék segíthetnek a vitaminok pótlásában vagy a gyógykezelés kiegészítésében, hiszen hozzáadott anyagokat is tartalmaznak. A jutalomfalatoknak különös jelentősége van a kutyák tanítása és kiképzése során a jutalmazásban. A jutalomfalat adagolásával azonban vigyázni kell, célszerű a napi tápanyag mennyiségbe a jutalomfalatokat is beleszámolni. A Pacsizoo a jutalomfalatok terén is kielégíti a kutyák igényeit. Kis- és nagykiszerelésű csomagok közül is választhatsz, kutyád kitörő örömmel fogadja majd!