Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

KUTYÁKNAK - játék

A játék létfontosságú kedvenceink számára, mert stimulálja őket, megmozgatja testüket, fejleszti képességeiket, és jó lehetőséget biztosítanak a gazda és a kedvence közötti kapcsolat erősítésére. Kerüljük el azokat a játékokat, amelyek könnyen szétrághatók. Ezzel elkerülhetjük, hogy kutyánk a gyengébb minőségű, emészthetetlen gumi- és műanyag játékokból kisebb-nagyobb darabokat lerágcsáljon, és lenyelje azokat, ami akár bélelzáródást is okozhat. Csak olyan játékot adjunk a kutyánk szájába, ami fogbarát alapanyagokból készül, hiszen, ha jól választottunk, a kutyánk imádni fogja játékát és nagyon sokat fogja rágni. Ha kutyánk imád rágni, akkor célszerű valamilyen gumijátékkal, vagy rágócsonttal megajándékoznunk őt. A gumijátékok amellett, hogy tartósak alkalmasak lehetnek a fogápolásra is, amennyiben megfelelő redők vannak kialakítva rajtuk.

Oldalak