Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

KUTYÁKNAK - autós kiegészítők


Amennyiben a hátsó ülésen utazik kutyánk, akkor gondoskodjunk megfelelő hámról, illetve kapható speciális kutya biztonsági öv is, amellyel a hámhoz rögzítve megóvhatjuk kutyánkat attól, hogy esetleges hirtelen fékezéskor a padlóra essen. Kaphatók a nyitott ablak és az ablakkeret közé beilleszthető rácsok, amelyek engedik a szabad légáramlást, viszont megakadályozzák, hogy kutyánk kilógassa a fejét. Jó szolgálatot tehet a térelválasztó háló is abban az esetben, ha kutyánk szeret előre ugrálni. Valamint sok speciális, autóba vagy a csomagtartóba való takaró pléd kapható, amelyek nem csak a hátsó ülést védik, hanem az első ülések háttámláit is. Webáruházunkban a kiegészítők legtöbbjét megtalálod, kiváló minőségben és remek áron!