Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

ACANA : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

A Champion Petfoods kisállat eledeleket gyártó cég több mint 25 éve készít szuperprémium minőségű termékeket. A kutya-és macskaeledeleket friss, helyi alapanyagokból készítik, a gyártás a kezdetektől a csomagolásig a saját üzemükben történik.

A ragadozók tápanyagszükségletét, a húsban és fehérjében gazdag étrendet, olyan alapanyagok felhasználásával elégítik ki, amelyeket helyi gazdaságokból szereznek be, így naponta frissen szállítanak. Az összes Acana eledelt a saját üzemükben készítik, az alapanyag-előállítás és a gyártás minden folyamatát ők ellenőrzik, ezért 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy honnan érkezik kedvencük tápláléka.

Az ACANA szárazeledelek nem olcsó alapanyagokból készülnek, hanem válogatott és első osztályú minőségű nyersanyagokból. A tápokban felhasznált húsok közel fele friss vagy nyers, megőrizve a tápanyagokat, az íz-és illatanyagokat, melyek ösztönösen vonzzák a kutyát és a macskát. Az Acana eledelekben levő húsok, belsőségek és porcok aránya megfelel a természetes étrendnek, ezért jelentősen csökkenthető a mesterséges pótlók használata.

A természetes étrend nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ha egyáltalán van benne. Az ACANA eledelekben kevés szénhidrát található, azok is alacsony cukortartalmú gyümölcsök és zöldségek, és nem pedig gyors szénhidrátok (kukorica, rizs, burgonya). A természetben a ragadozó kutya-és macskafélék sokféle prédaállattal táplálkoztak, ezért az ACANA szárazeledelek is különféle húsokból készülnek: szabadon tartott baromfik, mélyalmos tojás, ridegen tartott kérődzők és vadon fogott halak.

Az Acana tápok teljes választéka megtalálható a pacsizoo.hu webáruházban kedvező áron és ingyenesen házhozszállítással. A dupla zsákos akciókkal pénzt is spórolhat, hiszen így még kedvezőbb áron juthat hozzá a kiválasztott termékhez!