Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


HAPPY DOG : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

Az Interquell nevű kis bajor családi vállalkozás 1765-ben kezdte meg munkásságát. Az 1950-ben történt újítás egy újszerű technika és korszerű gépek segítségével hozott áttörést az eledelpiacon. A gabonapehely előállításával és annak szárított hússal történő összekeverésével elkészült az első kutyák számára készült szárazeledel. A Interquell sajátos receptúrát alakított ki, alapanyagait és összetevőit gondosan megválogatta és mindezek elegyét folyamatos finomítások és innovációk követték. Ennek köszönhetően a Happy Dog méltán vált Európa egyik kedvenc szárazeledelévé és tovább terjedt a kontinensen kívül is, eljutott egészen Ázsia, Afrika és Dél-Amerika piacaira.

A terjeszkedés ellenére azonban a Happy Dog termékek nagy többsége még mindig a bajor wehringeni üzemben készül.

A Happy Dog termékek kizárólag Németországban kerülnek legyártásra, csak hazai termelők kiváló nyersanyagait használják fel. Garantáltan emészthető, természetes alapanyagokból álló táplálékot nyújt. A Happy Dog alapanyaga frissen vágott állatokból áll és szóját nem tartalmaznak, ahogy színezéket, aromát, tartósítószert vagy génmódosított alapanyagot sem!

Rendkívül szigorú minőségellenőrzési folyamatok elvégzésével garantálják a minőséget. 

A Happy Dog termékei tiszta és természetes állati fehérjékből állnak, és igyekeznek a lehető legváltozatosabb kínálatot nyújtani. A Happy Dog Supreme és a Happy Dog Naturcroq termékek vásárlása esetén biztosan a lehető legváltozatosabb fehérjeforrást tudja biztosítani kutyájának.
A Happy Dog eledelek megfelelő energiaellátást biztosítanak, ideális zsír és fehérje aránnyal.
A Happy Dog szárazeledelek kitűnően hozzájárulhatnak a kiegyensúlyozott étrendhez. Hozzáigazítva a kutya alkatához és korához a Happy Dog szárazeledelek, konzervek és táplálékkiegészítők optimálisan illeszkedhetnek kutyája igényeihez.

Oldalak