Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

N&D : a legjobb kutyatápok és macskatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

 
A Farmina Vet kutatócsoport egy olyan táp megalkotását tűzte ki célul, ami amellett, hogy finom, természetes és egészséges összetevőket tartalmaz. Az N&D (Natural & Delicious)száraztápok több fajtája került piaci forgalomba, amelyek valódi megoldást kínálnak a manapság oly széles körben elterjedt ételallergiákra. Az N&D Grain Free eledelek 70%-ban tartalmaznak magas minőségű állati eredetű alapanyagokat, gabona hozzáadása nélkül és GMO mentesen.

Az N&D (Natural & Delicious) Low Grain 60%-ban tartalmaz állati eredetű nyersanyagokat és szintén GMO mentes. Az N&D fehérje alapanyagként csirkét, bárányt, vaddisznót, halat és tojást használ, melyek természetesen olyan állatokból és termékekből készülnek, melyek sem antibiotikumokkal, sem hormonokkal nem lettek kezelve, valamint állati melléktermék felhasználása nélkül készítik a szárazeledeleket. A gabonamentes N&D eledelek glikémiás indexe rendkívül alacsony.

A Natural & Delicious száraztápok csak természetes antioxidánsokat és tokoferolokban gazdag kivonatokat tartalmaznak, a hideg eljárással hozzáadott vitaminok pedig magasabb hatékonysággal fejtik ki hatásukat. A csomagolásánál is rendkívüli körültekintéssel járnak el: a nitrogén zsákba történő bevezetésével helyettesítik az oxigént a természetes tartósítás érdekében.

A Pacsizoo-nál az N&D (Natural & Delicious) teljes termékpalettáját megtalálja, rendkívül kedvező és alacsony áron!
 
 

Oldalak