EUKANUBA BREED ROTTWEILER
Speciálisan a Rottweilerek igényei szerint kifejlesztett kutyaeledel. Kiváló minőségű állati fehérje és L-karnitin a fajtára jellemző izomzatért, az ideális testsúlyért és egészséges ízületekért. Megnövelt B-karotin az immunrendszer erõsítésére
Bruttó ár:
Speciálisan a Rottweilerek igényei szerint kifejlesztett kutyaeledel. Kiváló minőségű állati fehérje és L-karnitin a fajtára jellemző izomzatért, az ideális testsúlyért és egészséges ízületekért. Megnövelt B-karotin az immunrendszer erõsítésére
Összetétel: Csirke (>24%), kukorica, búza, állati zsiradék, cirok, árpa, baromfiliszt, szárított cukorrépapép, csirke belsőség, szárított egész tojás, szárított sörélesztő, só, halolaj, nátrium- hexametafoszfát, lenmag, DL-Methionin, glükozamin hidroklorid, kondroitin szulfát.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt, tartósítószert!
Hogy miben rejlik a fajtatápok jelentősége? Őszintén szólva semmiben. Véleményünk szerint a fajtatápok leginkább a kereskedelmi és bolti forgalmazást segítik elő, és koránt sem valós szakmai és tudományos háttérrel kellően megalapozott termékcsoportot képviselnek. Leginkább a gazdik választásában próbálnak némi támpontot, segítséget nyújtani. A fajtatápokat az illető fajta általános fizikai jellemzőihez igazítják, ami valljuk be, hogy semmivel sem jobb választás, mint egy az adott fajtára jellemző felépítésű egyedre kialakított általános eledel. Azon kívül egy fajtán belül különböző lehet a testméret, fizikai jellemzők, testtömeg, és az aktivitás. Válasszunk kedvencünk energiaigényének, testméretének, és életkorának megfelelő eledelt. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Ezekre is igaz, hogy az olcsóbb drágább, hiszen hosszútávon minden esetben hiánybetegségekhez, allergiához vezethet egy mindenféle malomipari melléktermékekkel, szójával dúsított eledel. Ezen betegségek kezelési költsége pedig messzemenően meghaladja a prémium minőségű szárazeledelek árát.