Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

Kedves Vásárlóink!


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a futárszolgálatok leterheltsége a decemberi hónapban, az ünnepek miatt megnövekedett, így fokozott kézbesítési csúszásokkal kell számolni.

Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

További fontos tudnivalók az ünnepi időszak alatt:

2019. december 16-a után leadott rendelések kézbesítése már csak 2020. január 6-a után fog megtörténni.

Webáruházunk természetesen üzemel ez idő alatt is, a megrendelt termékek feldolgozása megtörténik, de a kiszállításuk nagy valószínűség szerint 2020. január 6-a után esedékes.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 

 

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden megrendelőnknek és  kis- nagy kedvenceiknek!
 

KUTYÁKNAK - szárazeledelek


A megfelelő
szárazeledel kiválasztásánál különös figyelmet fordítsunk arra, hogy kedvencünk igényeinek megfelelő arányban tartalmazza a fehérjéket, a zsírokat, a szénhidrátokat, a vitaminokat, az ásványi anyagokat és a rostokat. A megfelelő minőségű és összetételű szárazeledellel, kutyatáppal jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez. A legideálisabb a minél magasabb arányban dehidratált húst tartalmazó szárazeledel, amely minél kevesebb szójából vagy egyéb növényekből kivont, a kutya számára emészthetetlen fehérjét tartalmaz. A pacsizoo.hu széles kínálatában biztosan megtalálod a kedvenced számára leginkább megfelelő és a legjobb szárazeledelt, kutyatápot.

 

Oldalak