Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BEWI-DOG : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

A Bewi dog egy tradicionális német kutyaeledel márka, melyet a Bewital petfood GmbH&Co.KG gyárt. A Bewi Dog szuperprémium minőséget és remek árérték-arányt képvisel. A Bewi név Bernhard Wigger nevének kezdőbetűjéből származik, aki 1963-ban alapította a családi vállalkozást, és azóta is házi-és haszonállat táplálék előállításával foglalkozik. A vállaltot azóta fia és lánya vette át. Az állatorvosok és táplálkozási szakértőik nap mint nap dolgoznak azon, hogy kifejlesszék a legjobb receptúrákat és ők felelnek a hozzávalók (baromfihús, hal, rizs, zsírok, ásványi anyagok és vitaminok) beszerzéséért. Ezek az összetevők kiváltképpen a környékbeli ellenőrzött üzemekből származnak.
Az alapanyagok beérkezés ezután a saját laboratóriumukban történő ellenőrzést követően összekeverésre kerülnek a megadott receptúra alapján és gőz segítségével kíméletesen feltárják, hogy az érzékeny tápanyagok és eredeti ízek is megmaradjanak. Minden hús, melyet a Bewi Doghoz felhasználnak, kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas, minősített állatokból származik. Minden Bewi Dog termék csomagolásán fel van tüntetve, hogy az összfehérjéből mennyi az állati eredetű fehérje.  Minden receptúrában a kutyák kiegyensúlyozott táplálására kiadott irányszámok a mérvadók, ahogy a jótékony hatással bíró, vitalitásra ható összetevők is, mint a sörélesztő és a lecitin. Az állati fehérje sokkal magasabb biológiai értékkel bír a kutyák számára, mint a növényi fehérjék. A kiváló minőségű fehérjetartalom nagyon fontos a fejlődés során, emiatt a Bewi Dog tápok nem tartalmaznak növényi fehérje koncentrátumot, mint pl. a szójafehérjét. Ehelyett a magas állati fehérjetartalmat preferálják, amelynek tartalmáról a tápok csomagolásán tájékoztatnak. Néhány kutyánál a gabona emésztési problémát vagy allergiát idéz elő, ezért a Bewi Dog tudatosan kerüli a búza használatát a termékek összetételében.
Amiért érdemes a Bewi Dogot választani: A termékeke Németországban készülnek, szigorú ellenőrzések biztosítják a minőséget. Minden hús emberi fogyasztásra is alkalmasnak minősített állatokból származik és a termékek nem tartalmaznak mesterséges színezőt, ízfokozót vagy tartósítószert, ahogy szóját sem. A fejlesztés állatkísérletektől teljesen mentes! A Bewi Dog kutyatápok normál körülmények között a kutya szükségleteit fedezik, de minden más esetben ajánljuk a Bewi Dog táplálék-kiegészítőit. A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok alapanyagként használhatóak a problémás esetekben, az egészséget megőrizni kívánó speciális etetéseknél. Tenyésztők, munkakutyások különösen jó alapot biztosíthatnak így aktív kutyájuknak, szoptatós szukáknak vagy a kölyköknek. A pacsizoo.hu webáruházban mind a Bewi Dog szárazeledelek, mind a konzervek, mind a táplálékkiegészítők minden igényt kielégítő választékát megtalálhatjuk, alacsony áron, csomag ajánlatokkal kiegészítve, ingyenes házhozszállítással!