Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

BEWI-DOG SZÍNHÚS BORJÚBAN GAZDAG - csomagajánlatok

A konzerves eledelek ízletes kiegészítői a száraz eledeleknek. Keverhetőek a BEWI DOG® flakes pehelymixhez vagy önállóan etethetőek. A BEWI DOG® konzerveket magas színhústartalmuk miatt a legválogatósabb kutyák is szívesen fogyasztják. A nyersanyagok Németországból származnak, és emberi fogyasztásra alkalmas minőségűek. A tisztasági követelmények pontosan olyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra szánt készítményeknél.


Márka: BEWI-DOG
Kor: felnőtt

Bruttó ár:
2 990 Ft
-tól
BEWI-DOG SZÍNHÚS BORJÚBAN GAZDAG 6x800 G
csomag szerinti darabár: 899 Ft/db

5 395 Ft
5 395 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
54
hűségpont
BEWI-DOG SZÍNHÚS BORJÚBAN GAZDAG 6x400 G
csomag szerinti darabár: 498 Ft/db

2 990 Ft
2 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
30
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A konzerves eledelek ízletes kiegészítői a száraz eledeleknek. Keverhetőek a BEWI DOG® flakes pehelymixhez vagy önállóan etethetőek. A BEWI DOG® konzerveket magas színhústartalmuk miatt a legválogatósabb kutyák is szívesen fogyasztják. A nyersanyagok Németországból származnak, és emberi fogyasztásra alkalmas minőségűek. A tisztasági követelmények pontosan olyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra szánt készítményeknél. - Színhús - Vitaminnal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel - Legkiválóbb húskészítmények, garantáltan élelmiszer minőségnek megfelelő állatoktól - Rendkívül jól etethető a többféle egyedi ízkombináció miatt - nem tartalmaz színező és konzerválószereket, sem szóját

A száraz eledelek mellett igen felkapott táplálási alternatíva manapság a konzerv eledelek etetése. Beszélhetünk itt a konzerv formán túl az alutálkás vagy alutasakos csomagolású, egyszóval a nedves tápokról. De tulajdonképpen ide sorolhatjuk a kutya, vagy macska szalámit is. Összefoglaló nevükből is kitűnik, hogy ezeknek az eledeleknek igen nagy hányada pusztán csak víz. Fontos tudni, hogy a prémium minőségű nedves eledeleknek is körülbelül 75-80% víztartalmuk van. A multiknál kapható igen kedvező áru változatok víztartalma elérheti a 90-95%-ot is, így pénzünk jelentős részét tulajdonképpen a víztartalomért adjuk ki. Ezek az olcsó konzervek, egyéb nedves eledelek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. A csábító hangzatos elnevezések is leginkább a gazdikat varázsolják el. Véleményünk szerint a konzervek, nedves tápok inkább kiegészítő, mintsem kizárólagos táplálásra valóak. Adott esetben optimális megoldás lehet kedvenceink vegyes táplálására egy jó minőségű szárazeledel mellet egy szintén jó minőségű nedves eledel. De ezekre is igaz, hogy az olcsóbb drágább, hiszen hosszútávon minden esetben hiánybetegségekhez, allergiához vezethet egy mindenféle malomipari melléktermékekkel, szójával dúsított eledel. Ezen betegségek kezelési költsége pedig messzemenően meghaladja a prémium minőségű szárazeledelek, nedves eledelek árát. Míg a szuperprémium, vagy teljes értékű konzervek és nedves tápok esetében is oda kell figyelni az összetevőkre, mert amellett, hogy ezekben is jelentős a víztartalom, de sok esetben előfordulhat megközelítőleg 100%-os hústartalom, amelynek következtében nem tartalmazzák az állati szervezet működéséhez szükséges valamennyi összetevőt. (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, nyersrost, kalcium, foszfor, magnézium stb…) Összefoglalva tehát lehetőség szerint a konzervek, egyéb nedves tápok inkább csak kiegészítő jelleggel szerepeljenek kedvencünk étlapján, egy jól kiválasztott szuperprémium, prémium minőségű száraztáp mellett.