Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 30 8987788

BIOGENICPET MOBILITY

A BiogenicPet Mobility az általánosan használt porcvédő alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán célra kifejlesztett és gyártott összetevőket tartalmaz, speciális segédanyagokkal, amelyek biztosítják a kiemelkedő biológiai hasznosulást és hatékonyságot.

Mi a Salto 3TM?


Márka: BIOGENICPET
Specialitás: izületek, kötőszövet, porc támogatása

Bruttó ár:
9 990 Ft
-tól
-30%
BIOGENICPET MOBILITY 2X60DB
Csomag szerinti darabár: 8.995 Ft/doboz

17 990 Ft
23 990 Ft
17 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
216
hűségpont
-20%
BIOGENICPET MOBILITY 60DB

9 990 Ft
11 990 Ft
9 990 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
120
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

A BiogenicPet Mobility az általánosan használt porcvédő alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán célra kifejlesztett és gyártott összetevőket tartalmaz, speciális segédanyagokkal, amelyek biztosítják a kiemelkedő biológiai hasznosulást és hatékonyságot.

Mi a Salto 3TM?

A Salto 3TM a készítmény egyik fő összetevője: egy szabadalommal védett, 3 összetevőből álló hatóanyag-kombináció. Ezek a D-glükózamin, kondroitin szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kisméretű fehérjék) keveréke, amely többszörösére fokozza a másik két komponens biohasznosulását.

A Salto 3TM–et emberek kezelésére is használják: egy placebo kontrollos vizsgálat szerint három hónapos kezelés a felére csökkentette az ízületi fájdalom intenzitását 60 éves betegekben.

A BiogenicPet Mobility tabletta egyéb összetevői:

Halfehérje kivonat („Seafood Extract”): Egyedi fehérje komplexben, koncentráltan tartalmazza az zöldkagylóból és cápa-fehérjékből kivont, az ízületek számára nélkülözhetetlen glükózamint és kondroitin szulfátot, amelyek ebben a formában sokkal nagyobb arányban szívódnak fel, mint a szintetikus változatok – ennek köszönhető, hogy több humán készítményben is használják.

Hialuronsav

MSM (metil-szulfonil-metán)

Kalcium

Néhány nappal ezelőtt egy vásárlónk megkérdezte, mi a különbség a BiogenicPet Mobility és Vitality között, hiszen az utóbbi is használható ízületi panaszok esetén. A BiogenicPet Vitality hatásmechanizmusa egészen más: az ízületek természetes gyógyulási képességét fokozza Humanofort hatóanyagának köszönhetően. Ha a BiogenicPet Mobilityvel közösen alkalmazzák, ez a hatás még kifejezettebb, hiszen nagyobb mennyiségben állnak rendelkezésre a szükséges porcépítő elemek.

Összetétel:

Salto-3 300 mg: természetes eredetű glükózamin és kondroitin-szulfát, savófehérje porral,
halfehérje kivonat: 70 mg (Zöldkagyló és cápaporc speciális fehérje mátrixban, kiemelkedő értékerülés!)
Metil-szulfonil-metán (MSM) :100 mg
Hialuronsav: 50 mg,
Kálcium-hidrogén-foszfát: 50 mg,
Sonka és máj aroma, segédanyagok

 

Adagolás:
15 kg alatt: napi 1 tbl;
15-40 kg között: napi 2 tbl.
40 kg felett 3 tbl.

 

A kutyák vitamin és ásványi anyag pótlását minden életszakaszban, de különösen kölyökkorban biztosítani kell. A kutya egészségének megőrzéséhez minden nap gondoskodnunk kell a vitaminok megfelelő szinten tartásáról. Amennyiben kutyánkat olyan táppal etetjük, mely nem tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, akkor azt tabletták formájában kell pótolnunk. Aktív munkakutyák, vadászkutyák esetében sok esetben a prémium táppal való etetés mellett is szükség lehet egyéb táplálék-kiegészítők adagolására. Sose feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a hideg téli hónapokban a kint tartott kedvencünk energia felhasználása is extrém módon megnövekszik, tehát ebben az időszakban mindenképpen ajánlott a szuperprémium illetve prémium minőségű eledelek etetése, illetve a megfelelő táplálék-kiegészítők adagolása. Kint tartott kedvencünk ezt a lakásban tartott szerencsésebb társaikhoz hasonlóan hosszú és boldog élettel hálálja meg nekünk! Hosszabb és súlyosabb betegségek, műtét utáni lábadozás idején elengedhetetlen a plusz vitaminforrások biztosítása! A pacsizoo.hu –n keresse a professzionális minőségű BELCANDO táplálék kiegészítőket, illetve az azokat tartalmazó csomagajánlatainkat. A lényeg az összetételben van, ezért táplálék kiegészítők, vitamin készítmények esetében is mindig figyelmesen olvassa el az összetételt, a vitaminok és egyéb ásványi anyagok, nyomelemek tartalmát, mert igen eltérő mennyiségben tartalmazzák az összetevőket a különböző márkájú termékek. A beltartalom tekintetében a szárazeledelek mellett, a táplálék kiegészítőkre is igaz, hogy gyakran az olcsóbb a drágább. Bátran kérje ki szakvéleményünket mielőtt legyengült, vagy beteg kutyája számára valamilyen kiegészítő készítményt vásárol.