Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

DUPLA FOGÚ RITKA FÉSŰ GEREBLYE

Kozmetikai felszerelés házi kedvencek részére. Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból készült (gumi, műanyag).


Márka: TRIXIE

Bruttó ár:
2 904 Ft
-tól
DUPLA FOGÚ RITKA FÉSŰ GEREBLYE

2 904 Ft
2 905 Ft
2 904 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
29
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Kozmetikai felszerelés házi kedvencek részére. Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból készült (gumi, műanyag).

Kedvenceink szőrének ápolása nem csak esztétikai okokból fontos. A speciálisan kifejlesztett kutya és macska fésűk használatával rövid és hosszú szőrű háziállatunk esetében is segíthetünk nekik eltávolítani az elhalt szőrszálakat, a begubancolódott szőrcsomókat. Első sorban a fémfogú fésűkkel kell kezdenünk, majd egy puha kefével ragyogóvá tenni a bundájukat. A masszás kesztyűk a könnyen elhulló szőrszálakat hatékonyan vonzzák magukhoz és kedvence is imádni fogja a kényeztetést. Az összeragadt, nehezen kifésülhető szőrzet könnyebb kifésüléséhez használjon szőrlazító terméket spray formájában, amelyet webáruházunkban szintén megtalál. A bolha fésűket is rendszeresen használjuk, mivel kedvencünkön bármikor fennakadhat egy-két élősködő. Ezzel a speciálisan erre a célra kialakított fésűvel hatékonyan megszabadíthatjuk kedvencünket a bolháktól és bolhapetéktől, így elkerülve a további szövődményeket, fertőzéseket. Ezen felül pedig még az esetleges bőrproblémákat is időben felfedezhetjük. Macskák esetében különösen ügyeljünk az elhulló szőrszálak eltávolítására a szőrlabda képződés miatt. Mivel a macskák ösztönösen sokat mosakodnak, nyalogatják a bundájukat, ezért az elhullott szőr lenyelése emésztőrendszeri problémákhoz vezet, amennyiben a macska nem tudja visszaöklendezni a szőrt. Erre a problémára hatékony segítséget nyújtanak a termékeink között is fellelhető szőrlabda képződést megelőző tápok, táplálék kiegészítők.