Rendelj akár telefonon is (8 – 19 óráig)
06 30 459 8470

"Nincs az a hit, mely töretlen maradna, kivéve egy igazán hűséges kutyáét.„
(Konrad Lorenz)


CHICOPEE : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu

 

A Harrison Pet Products területén elkötelezettek vagyunk a kedvtelésből tartott állatok számára előállított legmagasabb minőségű állateledelek fejlesztésében. Tudjuk, hogy a szőrös barátaink valóban családtagok, és mint ilyenek, kiváló minőségű állateledelt érdemelnek! A Harrison Pet Products csapata mindig keményen dolgozik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek javítják háziállataink életminőségét.

Biztosítjuk, hogy minden egyes termékünk a lehető legjobb táplálékot biztosítsa. Annak érdekében, hogy az ilyen magas színvonalat megőrizhessük, a legjobb beszállítóktól szerezzük be a gyártáshoz felhasznált nyersanyagokat.

 Formulációinkat nemzetközileg elismert táplálkozási szakértők hozták létre.
 Gyártóüzemünk megfelel a termékbiztonsági és minőségi előírásoknak, amelyek a kiváló és következetes minőségi termékek előállításához szükségesek.

CHICOPEE

A Chicopee egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy minden kutyának és macskának hosszú és egészséges életet biztosítson.

Eledeleink valamennyi változata kielégíti kedvence adott korszakában mutatkozó valamennyi táplálkozási igényét, attól az izgalmas pillanattól fogva, hogy a kis szőrpamacs megérkezett otthonába máris a család tagjává válik, és élete végéig élvezheti az Ön gondoskodását és szeretetét.

A Chicopee eledellel kedvencét korának változásaival összhangban táplálhatja egész életében. Mivel kifejezetten a legjobb minőségű alapanyagokat, összetevőket használjuk termékeinkben, bármelyik Chicopee termék minőségében, táplálkozási értékében megbízhat.

Az egészséges életet biztosító eledelek gyártása számunkra azt is jelenti, hogy különös figyelmet fordítunk kedvence életkorára, amikor a korának megfelelő termékbe kerülő tápszemek méretét és alakját választjuk ki. Hogy ez miért fontos? Mert a tápszemek nagysága és alakja befolyásolja az eledel ízét és megfelelő emészthetőségét is. Biztos lehet abban, hogy amikor Chicopee eledellel táplálja kedvencét, akkor nemcsak a tökéletes tápértéket biztosító eledelt választotta, hanem olyan táplálékkal is szolgál, mely nagyon finom, és kedvence igazán szeretni fogja.