Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

CHICOPEE PUPPY MINI

Teljes értékű száraztáp kifejezetten a kisebb tápszemeket kedvelő kistermetű kölyök kutyáknak. A Chicopee Puppy Mini körültekintően megválasztott kiegyensúlyozott vitamin és ásványianyag-tartalmának köszönhetően optimális felszívódást biztosít a  kölykökkorban.


Márka: CHICOPEE
Kor: kölyök, junior
Méret: kistestű

Bruttó ár:
1 900 Ft
-tól
-5%
CHICOPEE PUPPY MINI 2x15 KG

37 000 Ft
37 000 Ft
(1233 Ft/kg)
Napi ktg: 296 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
370
hűségpont
CHICOPEE PUPPY MINI 15 KG

19 000 Ft
19 000 Ft
(1267 Ft/kg)
Napi ktg: 304 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
190
hűségpont
CHICOPEE PUPPY MINI 2 KG

1 900 Ft
1 900 Ft
(950 Ft/kg)
Napi ktg: 228 Ft
RAKTÁRON
Szállítás: 2 - 4 nap
19
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Teljes értékű száraztáp kifejezetten a kisebb tápszemeket kedvelő kistermetű kölyök kutyáknak. A Chicopee Puppy Mini körültekintően megválasztott kiegyensúlyozott vitamin és ásványianyag-tartalmának köszönhetően optimális felszívódást biztosít a  kölykökkorban. A táp etetése során meggyőződhet az Omega 3 és 6 zsírsavak hatásáról melynek eredményeként a kölyök szőre fényes, szeme ragyogó és bőre egészséges lesz.  A hozzáadott MOS (mannan-oligoszacharid) és a cikória értékes előnyeinek köszönhetően fokozza az emésztést és optimális tápanyagtartalmával hozzájárul a csontok és az izmok fejlődéséhez. A Chicopee Puppy Mini nagyszerű ízét imádni fogja kiskutyája!

Összetétel: szárnyas liszt, kukorica, szárnyas zsír, rizs, búza liszt, szárított cukorrépapép, búza, búzadara, hidrolizált fehérje, szárított élesztő, kálium-klorid, nátrium-klorid, cikóriapor (inulin 0,10%), élesztő kivonat (MOS 0,10%).

Analitikai alkotórészek: nyers fehérje 28,5%, nyers zsír 18,3%, nyers rost 2,3%, nedvesség 9,0%, nyers hamu 7,3%, kalcium 1,35%, foszfor 1,00%, kálium 0,65%, nátrium 0,40%, magnézium 0,13%, omega 3 zsírsavak 0,53%, omega 6 zsírsavak 3,40%,

Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A Vitamin 18,000 IU, D3 Vitamin 1,450 IU, E Vitamin 180 mg, réz (mint réz cupri szulfát, pentahidrát) 11 mg, cink (mint cink-oxid) 110 mg, cink (mint aminosav hidrát, kelát formájában) 55 mg, jód (mint kalcium-jodát, anhydrous) 3,5 mg, szelén (mint nátrium-szelenit) 0,2 mg. Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok.Javasolt etetési mennyiség: A zsákon feltüntetett mennyiségeknek megfelelően. Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz.

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.