Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

HAPPY DOG SUPREME SENSIBLE KARIBIK

Állatorvosok ajánlásával táplálék-intoleranciával küzdő állatok számára. Gluténmentes. Csak egyetlen fehérjeforrás: fenntartható halászatokból származó tengeri hal. Szénhidrát: burgonya.


Márka: HAPPY DOG
Kor: felnőtt
Méret: kistestű, közepes testű, nagytestű
Specialitás: bőr-és szőrproblémák, csirkehúsmentes, egy fajta fehérje, emésztőrendszeri problémák, gabona és glutén mentes

Bruttó ár:
6 990 Ft
-tól
-30%
HAPPY DOG SUPREME SENSIBLE KARIBIK 2x12.5KG

33 545 Ft
43 590 Ft
33 545 Ft
(1342 Ft/kg)
Napi ktg: 322 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
335
hűségpont
-25%
HAPPY DOG SUPREME SENSIBLE KARIBIK 12.5KG

17 290 Ft
21 610 Ft
17 290 Ft
(1383 Ft/kg)
Napi ktg: 332 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
173
hűségpont
HAPPY DOG SUPREME SENSIBLE KARIBIK 4KG

6 990 Ft
6 990 Ft
(1748 Ft/kg)
Napi ktg: 419 Ft
KÜLSŐ RAKTÁRON
Szállítás: 3 - 5 nap
70
hűségpont

TERMÉKLEÍRÁS
HASZNOS TANÁCSOK

Állatorvosok ajánlásával táplálék-intoleranciával küzdő állatok számára. Gluténmentes. Csak egyetlen fehérjeforrás: fenntartható halászatokból származó tengeri hal. Szénhidrát: burgonya.

Összetevők: Burgonyapehely* (48%), halliszt nyílttengeri halból (18%), burgonyafehérje*, napraforgóolaj, cukorrépamelasz (cukortalanított)*, májhidrolizátum, repceolaj, almatörköly* (0,8 %), tengeri só, élesztő (extrahált)*, yucca shidigera*.


 

A kutyánk vagy macskánk számára az a megfelelő étrend, amelyben megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az egészségügyi problémákat és betegségeket okoz. A megfelelő minőségű és összetételű száraz eledellel jelentősen hozzájárulunk kedvencünk általános egészségi állapotának megőrzéséhez, és ezáltal a hosszú és boldog életéhez. Az elsődleges összetevő, azaz a fehérje közvetlen hússzármazék legyen és ne növényi eredetű. A legjobb választás a dehidratált húst tartalmazó száraz eledel. A szójából, egyéb növényekből kivont fehérjék a ragadozók számára nem megfelelőek, sok esetben emészthetetlenek. Ezt általában növényi fehérjekivonatként tüntetik fel a gyártók, ezért minden esetben figyelmesen olvassuk el a feltüntetett címkét az összetevőkről! A felhasznált összetevők mennyiségi sorrendben kerülnek feltüntetésre. Fontos továbbá, hogy a „hús származék” vagy az „állati eredetű származék vagy fehérje” az nem húst jelent, hanem szőrt, bőrt, csontot, faggyút, belsőségeket, halpikkelyt és egyéb élelmiszeripari mellékterméket. A kizárólag húsliszt tartalmú tápok sem a legideálisabbak. Száraz eledel tekintetében prémium vagy szuperprémium minőség közül válasszunk, amelyek a magasabb ár ellenére is sokkal gazdaságosabbak, hiszen összetételük révén a napi adag is jóval kevesebb, mint a gyengébb minőségű száraz eledelek esetében. A multi hálózatokban kapható, gyanúsan olcsó száraztápok, konzervek élelmezési értéke elenyésző. Ezek a termékek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. Sajnos, ha ezeket választjuk, akkor ezt hosszútávon kedvencünk egészségi állapota nem fogja meghálálni, és az állatorvosnál leszünk kénytelenek majd gyógyírt keresni, nem kevés költséggel számolva. Másik elkerülendő lehetőség, amikor kizárólag a név alapján választunk, és elhamarkodottan egy-egy erősen reklámozott „médiatáp” mellett döntünk. Sajnálatos tény, hogy ezek a tápok összetétel tekintetében többségében meghazudtolják szuperprémium, prémium hírnevüket. Ezek esetében a reklámot fizetjük meg az árában, de ár/érték arányában keveset kapunk a pénzünkért. Vegyük komolyan azt a tényt, hogy soha nem látott mértékben megnőtt házi kedvenceink körében a daganatos megbetegedések aránya, amelyért az állatorvosok a nem megfelelő táplálást teszik elsődlegesen felelőssé. A lényeg mindig az összetételben van, ezért ne kizárólag az ár alapján döntsünk, mert ha kedvenceink táplálásáról van szó, akkor is igaz, hogy gyakran a legolcsóbb a legdrágább.