Munkanapokon 9 – 17 óráig
+36 20 2574838

ECOPET : a legjobb kutyatápok akciós áron - PacsiZoo.hu


A Farmina cég természetes összetevőkből készült, kutatásokkal alátámasztott minőségi kutya és macska eledelek széles palettáját kínálja. Csak első osztályú alapanyagokkal dolgoznak az egészség jegyében, hogy a házi kedvencek minden szükségletet kielégítő tápanyagokkal dúsított összetevőkből készült szárazeledelekből falatozhassanak. A Farmina cég különleges odafigyelése és gondoskodása eredményezi a tápok tökéletes kidolgozását és a további fejlesztések igényét.
Az otthon melegét a négylábúak boldog élete is biztosítja, a helyes táplálás ehhez elengedhetetlen. A Farmina szakemberei pedig kedvenceink közérzete és teljes értékű létük megteremtésének szentelték életüket.

Ezért is lett a mottójuk: Boldog kedvenc, boldog gazdi!

A természet adja a legkiválóbb forrást az egészséges tápláláshoz, ezért a Farmina Ecopet tápok csak természetes alapanyagokból készülnek és szigorúan GMO mentes szárazeledeleket forgalmaznak. Az Ecopet Natural termékek széles, minőségi választéka képezi a Farmina termékek bástyáját. Minden életszakaszban és életfeltételek között élő, speciális igényű kutya számára nyújt teljes körű megoldást. A legkedvezőbb árú Ecopet 23/11 tartalmazza a szükséges fehérje és tápanyag arányokat, melyre egy felnőtt kutyának szüksége van. Az Ecopet Puppy Mini, Ecopet Puppy Medium és Ecopet Puppy Maxi tápok a kölyökkutyák kiváló választása lehet, ahogy az érzékeny emésztésű kutyusok is megtalálhatják a megfelelő táplálékot igényeik kielégítéséhez az Ecopet Lamb Mini, Ecopet Lamb Medium és Ecopet Lamb Maxi bárányhúsos eledelekben. A Farmina Ecopet Natural termékeket kedvező áron kínálja a Pacsizoo webáruház, remek csomagajánlatokkal és ingyenes kiszállítással. Az Ecopet termékek legtöbbje bolti készletünkben megtalálható. Keresse a pacsizoo.hu webáruházunkban a Farmina tápok bármelyikét, nálunk mindig kedvező árakat talál!